web analytics

0

EEN ZEER HANGERIGE ZONDAG

beginpaginatotaal

IMG_0778
PFFFFFF! Dat was me het nachtje wel. We worden allemaal lichtelijk brakkig wakker en ik maak de rest van de dag weinig foto’s en blijf trouwens ook de hele dag in m’n pyjama.

IMG_0780
De rozen die ik voor m’n verjaardag kreeg van J. hangen erbij zoals ik me voel.

IMG_0781
Gelukkig kreeg ik van T. en S. gisteren een bos nieuwe roze bloemen!

IMG_0783
En gelukkig heb ik genoeg groente en fruit in m’n trolley voor de rest van de week.

IMG_0784
En gelukkig is Bruce ook weer gelukkig.

1002004012217409
Maar J. en ik voelen ons niet tiptop. Als T. en S. weer met de auto naar Rotterdam vertrekken besluiten we om op de bank te blijven. Ik wilde eigenlijk naar de verjaardag van een vriendinnetje, maar J. ziet het niet meer zitten om te gaan rijden en ach… dan maar beginnen met seizoen 1 van Homeland. Een erg toffe serie overigens waar we meteen inzitten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *