web analytics

1

ZALIG ZOETE HERINNERINGEN AAN JAMAICA OP ZATERDAG

beginpaginatotaal

IMG_0728
Oh, wat is het toch heerlijk wakker worden op zaterdag met een Volkskrantje erbij!

IMG_0729
Zoveel leuks!!! Heerlijk! Koffie erbij.

IMG_0730
En dan over dit soort gezellige deegrollers lezen. Ik hou ervan.

IMG_0731
En dit dan!!! Wat een leuke Playmobil.

IMG_0732
Ik sta de rest van de ochtend en middag in de keuken.

IMG_0734
Ik maak nog meer patties.

IMG_0741
En Bruce is extreem gelukkig zonder z’n kap.

IMG_0745
Ja, dat is ook makkelijker kopjes geven zo.

IMG_0757
Lekkere Jamaicaanse kippetjes.

IMG_0758
En Bruce mag van mij ook wel naar buiten, want hij staat de hele tijd te jengelen. Hij kan de tuin niet uit en z’n wond ziet er goed uit. Hij gaat meteen in z’n vaste stoel liggen en ik hou ‘m de hele dag goed in de gaten. Hij doet het prima. Hij eet, hij drinkt, hij piest en hij poept. Operatie geslaagd, lijkt me zo.

IMG_0761
Ik maak dus ook nog vegetarische patties, want S., die we op Jamaica hebben ontmoet eet vegetarisch.

IMG_0764
We kijken ALLE foto’s en daar zitten dus vooral heel veel selfies van mij bij (en het was me teveel gedoe om die er allemaal tussenuit te halen). Maar kijk, hier op het tv-scherm; een foto van T. en S.!

IMG_0765
En kijk; hier zitten ze bij ons op de bank tijdens de ‘dia-avond’. Oh Jamaica, Jamaica! Ik wil terug!

IMG_0769
We eten dus HEEL ERG LEKKER, maar ik ben vergeten foto’s te maken en dat is best jammer, want ik had erg m’n best gedaan (en uiteraard was het allemaal veel en veel teveel, maar de rest gaat in de diepvries en richting m’n ouders). Na het eten spelen we de hele avond diverse spelletjes. LEUK! Frank ziet zijn kans en gaat meteen in de deksel van Party & Co liggen.

IMG_0771
En Bruce wil de hele avond op schoot of op tafel liggen. Nou vooruit dan maar, omdat je zo aandringt. We gaan uiteindelijk pas om 3:30 naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jan Folkersma schreef:

    Bruce blij, vrouwtje blij, lezers blij! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *