web analytics

0

EEN VRIJ SLOME VRIJDAG

beginpaginatotaal

IMG_0648
Begin de dag met… een geroosterde boterham met hagelslag? Nou ja, voor M. dan… ik eet nooit zoet op brood. Ik neem een boterham met kipfilet en een hardgekookt ei.

IMG_0653
Ik maak ondertussen alvast een boodschappenlijstje.

IMG_0657
Onder toeziend oog van Nina.

IMG_0659
Heel kek jurkje dit.

IMG_0661
Ook heel charming met m’n sneakertjes eronder en een blauwe panty. Ik heb geen zwarte panty’s meer (die zitten allemaal in de was) en ik kan geen schoenen met hakken aan, want m’n voeten doen nog steeds pijn van m’n 25-kilometer-wandeling. HAHA!

IMG_0668
Ha, daar is Piet al om Nina een koekje te brengen. Eerst even oppasmeisje M. uitzwaaien… doei! Lief zijn voor de meester en je moeder!

IMG_0670
Nog 2 uurtjes Bruce, nog 2 uurtjes!

IMG_0671
Eerst even de weekend-boodschappen halen bij de LIDL.

IMG_0675
Daarna de Bruce ophalen om naar de dierenarts te gaan, zodat z’n hechtingen eruit kunnen.

IMG_0680
Nog even een snelle stop bij de Turkse supermarkt.

IMG_0687
En hier lig ik… in bad! Jawel… De hechtingen zijn eruit gehaald bij Bruce, maar hij moet nog een paar dagen die kap op, helaas. Ik ben moe. Gesloopt. Gevalletje levensmoe vandaag. Na 15 minuten in bad houd ik het voor gezien. Ik had gehoopt dat m’n spieren zich hierdoor iets beter zouden voelen, maar dat is dus niet zo.

IMG_0691
Al maakt het buikje van Nina me altijd wel blij.

IMG_0695
Er komt een groot pakket van Nexus binnen. Nexus is een merk met speeltjes voor mannen, dus die kan rechtstreeks door naar J.T., de mannenspeeltjes-tester op www.climaximaal.nl. Al heeft Nexus sinds kort ook 1 speeltje voor vrouwen in het assortiment. Ik ben benieuwd.

IMG_0698
De rest van de middag hang ik op de bank en voel ik me schuldig dat ik niet aan het werk ben, maar ik krijg niks meer uit m’n vingers.

IMG_0718
Dit is Nina’s schuldige blik. Achter haar op de bank de kap van Bruce. Van mij mag hij er even af, zolang hij niet aan z’n wond gaat likken. Vrijheid!!!

IMG_0721
En kijk eens aan; vrijheid voor mij! Dochter S. is gearriveerd met een vriendinnetje en ik heb ze aan het werk gezet.

IMG_0723
Ze maken maken patties en doen dit heel goed! En… ze ruimen achteraf ook nog alles keurig af! WOW!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *