web analytics

0

EEN DOORDEWEEKSE DONDERDAG

beginpaginatotaal

IMG_0608
Begin de dag met… een nieuwe achtergrond op je beeldscherm! Ik kwam deze foto van Mr. T. tegen in de plog van Wendy Amelie en vind ‘m awesome (zowel de plog van Wendy als Mr. T.) (het huis van Wendy is altijd zo ontzettend heerlijk keurig netjes en opgeruimd, zeg maar alles wat mijn huis niet is, haha).

IMG_0609
Mijn haar zit gelukkig weer goed de laatste dagen.

IMG_0611
Hier heb ik alweer een werkdag achter de rug en oppasmeisje M. is uit zichzelf vanuit school naar ons toe gefietst. Kleine meisjes worden echt groot en groter! Maar sommige mannen blijven klein, want J. is heel gelukkig met zijn chocoladeletter J. in de vorm van een pak Chocomel.

IMG_0612
Hier is het alweer 18:00, want Nina heeft gegeten en er is een rijstkorrel op haar neus achtergebleven. Wij aten een quiche en die was ontzettend goed gelukt. Helaas had M. geen zin om me mee te helpen ook niet toen ik smekend op de grond lag.

IMG_0617
Bruce is z’n kap nu ECHT zat. Hij ligt op de verwarming en sleept steeds met z’n kap over de grond. Nog 1 dagje Bruce, nog 1!!!

IMG_0619
Herinnert u zich deze nog?

IMG_0633
Hier smeken 2 dieren om aandacht. Ja, ik vind jullie allebei even lief. Echt waar.

IMG_0638
Ik krijg een ingezonden mededeling van dildosnijder Wouter! Hij is druk met de perfecte ribbel bezig! Ziet er goed uit!

IMG_0640
OMG! WTF is dit!!!??

IMG_0641
Mijn vriendinnetjes J. en F. komen langs (als oppasmeisje M. al op bed ligt) en omdat zowel J. als ik jarig zijn geweest krijgen we ieder een fles Bols. Die moeten gemixt worden en dan wordt het een soortement van strawberry-cheesecake-cocktail. FOR REAL!

IMG_0647
Maar dan dus echt FOR REAL! Een heel zoete cocktail dus.

IMG_0645
Smaakt prima bij de chocolaatjes die J. had meegenomen. Rond 23:00 naar bed, nog steeds moe, moe, moe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *