web analytics

8

NESTELDRANG, DETOXWATER & EEN WENS

beginpaginatotaal

IMG_8994
Goedemorgen! Het is weer 6:45 en het ochtendritueel is weer hetzelfde als gisteren. Oppasmeisje M. uit bed halen, ontbijtje maken, broodtrommel maken, naar school brengen!

IMG_8985
Dan deze dame uitlaten.

IMG_8997
Wat is ze toch knap!

IMG_8999
M’n trouwjurk wordt bezorgd en ik pas ‘m niet. Hij is TE GROOT! Het is een 42 en hij zou gewoon moeten passen, maar ik zou zo ongeveer 5 cupmaten erbij moeten hebben wil ik het bovenlijfje een beetje vullen. KUTZOOI! AAAAARGHHHH!!! Dit is echt stom!!! Ik ben gisteren een paar uur bezig geweest met het zoeken naar een perfecte trouwjurk die ik zelf gemakkelijk kan eh, pimpen. En nergens zijn witte jurken te koop. Ja, er zijn wel witte jurken, maar niet die ik bedoel.

IMG_9002
Frank presenteert hier even de Explosivas Lube Balls die we van het mannetje van www.x-toys.nl kregen toegestuurd. Als je wil weten wat het is en wat het doet, dan eh, moet je maar even klikken op de linkjes (NSFW). Ik schrijf er binnenkort wel een recensie over, maar de verkering had z’n mening nu al klaar: “Ik wil helemaal niet dat jij naar druiven smaakt.”

IMG_9004
Ik heb nesteldrang en niet zo’n beetje ook. Ik mest al m’n keukenkastje uit en kom tot de ontdekking dat ik 7 setjes met gehaakte pannenlappen heb. WHY! Ik doe de helft van m’n servies in een doos, maar alle kastjes staan nog steeds vol. HOE DAN??

IMG_9008
Ik ga verder in de tuin aan het werk. Hier laat Nina zien dat ze goed heeft meegeholpen.

IMG_9012
We eten spaghetti met spaghettisaus uit de diepvries en die was HEERLIJK! Dochter S. is inmiddels ook weer thuis en vindt ‘m ook superlekker.

IMG_9014
Ik motiveer de verkering om me mee te helpen met het in elkaar zetten van de moestuin. Daar is een heel simpel trucje voor; gewoon beginnen. Als een man je dan eenmaal bezig ziet met hout en hamers, dan voelt hij zich vanzelf schuldig en komt binnen no time van de bank af.

IMG_9019
Kijk eens! Samen in elkaar gezet en geen eens ruzie gemaakt!

IMG_9020
Dit is mijn extreem happy face!

IMG_9022
Nee, Eduard is niet ineens versteend.

IMG_9023
M’n prestigeproject; de doperwten!

IMG_9025
Sexy joh, in de tuin werken.

IMG_9026
Inmiddels is ook vriendinnetje I. gearriveerd en de meiden nemen met mij even de roddels door. Ik ben zelf bezig met het perfectioneren van m’n magnetronchips en vriendinnetje I. vertelt dat ze graag een mueslimeisje wil worden. WTF!!!! Oh, nee, dit soort dingen moet je stimuleren, want mueslimeisjes zijn heel gezond! HAHA! Of ik al van detoxwater heb gehoord? Wat? Detoxwater! Is ook heel gezond, vertelt I., en echt iets voor mueslimeisjes. Okay! Het is dus een flesje water met daar allemaal fruit in en komkommer en munt en meer van dat soort gezonde dingen. En dat ziet er dan heel hippig uit. Als dit soort dingen vertelt worden, dan moet je meteen doorpakken. Ik haal wat fruit uit de diepvries (die moest toch leeg) en regel 2 lege flessen voor de meiden. En ik heb nog genoeg citrusvruchten in huis. SCORE!

IMG_9030
Heel goed en gezond bezig I.! Bijna een mueslimeisje! Ik hoor van I. dat kinderen van haar school inmiddels weten van mijn ‘andere werkzaamheden’. HAHAHA!! Ik durf bijna de Tielse binnenstad niet meer in! Bijna dan hè?

IMG_9033
Hahaha! Ja, S. moet er hard om lachen!

IMG_9037
Ik kijk m’n ogen uit. Overduidelijk geen kinderen van mij, want ik had dat fruit dus door een literfles wodka gedaan.

IMG_9041
We checken deze avond of het leuk is om tijdens ons trouwfeestje wensballonnen op te laten.

IMG_9042
Wij vinden het allemaal geweldig, maar de verkering flipt ‘m bijna de pan uit, want wat als ze neerstorten en dan precies op een boerderij met een rieten dak terechtkomen? Wat dan? Wat dan?

IMG_9047
Dat horen we dan morgen vanzelf en dan heeft niemand deze foto’s gezien.

IMG_9055
Dochter S. had nog een cadeautje voor moederdag gemaakt. Een speciaal ontworpen schoen van hout, in mijn kleuren en stijl!

IMG_9056
De voorkant is prachtig, maar ik vind de achterkant mooier.

IMG_9059
We sturen de meiden naar bed en de verkering en ik kijken nog even naar Russell Peters. Keihard lachen!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Zeg maar tegen de verkering dat die wensballonnen pas neerkomen als het vuur uit is.

 2. Ellen schreef:

  Tsss Detoxwater, das hier idd ook al gemaakt. Je moet het maar als hip zien,een groente en.fruitdrank uit de machine lijkt mij gezonder, antwoord was of ik wist hoeveel.werk het. schoonmaken van dat ding was haha

 3. Marjan schreef:

  Shit van die jurk…. en nu, zelf gaan vermaken? Of misschien is er in Tiel wel een Turks naaiatelier, zoals hier… de mensen daar kunnen dingen met naaimachines en te grote jurken waar mijn mond bewonderend van openvalt..

  de verkering wil natuurlijk dat jij gewoon naar jij smaakt….. naar vrouw… zou je nou na al die detox-watertjes met fruit ook zoeter gaan smaken? net zoals dat bij mannen zo werkt?

 4. Eline schreef:

  Wensballonnen zijn een mooi gezicht, maar komen ook weer naar beneden….
  Brandweer is niet dol op wensballonnen, dieren ook niet. Kijk voor info op: http://balloonsblow.org/flaming-litter

 1. 17 mei 2014

  […] zijn nog regelmatig tussen de twintig of dertig reacties. In 2013 is dit geslonken naar maar een paar reacties per bericht. Ook Martha vraagt zich af hoe dit komt. Er is voor iemand die tijd en moeite […]

 2. 18 mei 2015

  […] NESTELDRANG, DETOXWATER & EEN WENS […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *