web analytics

10

PLOG DINSDAG 29 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_3064
Pfffffff… nou ja, je kan het maar beter weer achter de rug hebben.

img_3065
Paar dromenvangertjes maken.

img_3066
Even een beginnetje maken met een review van deze tijger… Tiger G5… Hij glinstert zo van het water (mocht iemand zich dat afvragen).

img_3077
Ik ben een beetje zenuwachtig, eigenlijk al 2 dagen. Mijn ex-schoonmoeder en haar man komen vandaag langs… al klinkt ex-schoonmoeder ook meteen weer zo naar… maar goed, de moeder van J. dus, of misschien gezelliger; de oma van dochter S.! Want, hallo, zij is 7,5 jaar mijn schoonmoeder geweest en zij en ik hebben geen problemen of ruzie of gekkigheid! Dat haar zoon een ander  (heel erg bijzonder) pad kiest in zijn leven, wil niet zeggen dat zij en ik elkaar nooit meer hoeven te zien. Maar ik ben toch zenuwachtig. Er is nogal wat gebeurd de afgelopen 2 maanden.

img_3079
Gelukkig krijg ik nog even wat leuke post van m’n vrienden van de AliExpress!

img_3080
En als mijn ex-schoonouders er zijn, dan is het eigenlijk binnen no time gewoon heel erg leuk en vertrouwd. Ik krijg hun oude elpee-collectie, nog voor m’n verjaardag (want ze lezen m’n plog nog steeds en hebben m’n nieuwe platenspeler gezien)! SUPERGAAF! Mijn ex-schoonvader ontpopt zich tot de dj van de dag en draait allemaal golden oldies. Mijn ouders komen ook nog even langs voor een borreltje en het is gewoon heel gezellig allemaal. Al ben ik ’s avonds zelf ook wel helemaal afgedraaid. Moe. Moe. Moe.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Zo zie je maar dat de ene schoonfamilie de andere niet is. Wat fijn dat er ook nog normale mensen bestaan.

 2. Ingrid schreef:

  Best emotioneel…..lijkt mij tenminste.
  Niet zo gek dat je afgeknoedeld bent aan het eind van zo’n dag.
  Super lief dat je de lp’s gekregen hebt. Jij hebt voor hen natuurlijk ook gewoon deel uitgemaakt van het gezin.

 3. Marjan schreef:

  Ik snap zo je zenuwen…… mijn ex-schoonmoeder woont in Tiel en ik heb haar vorig jaar voor het eerst weer gezien, 7 jaar na de scheiding… zeg maar het moment waarop ze met haar zoon brak en toen pas eindelijk het verhaal van de kinderen en mij wilde horen….. het blijft heel dubbel., Maar wel heel erg fijn dat het bij jullie een heerlijke gezellige dag was!

  Xx

 4. Joop schreef:

  Toch niet de kots-emoji-schoonvader?

 5. C.J. schreef:

  Beter lezen Joop… ;)

 6. Ingrid schreef:

  Dat waren de ‘valse’ schoonpa’s:)

 7. Joop schreef:

  Uhm… ik raak een beetje de tel kwijt: hoeveel schoonvaders zijn er eigenlijk?
  ‘Valse’ schoonpa’s? In de zin van gemeen? Of niet echt?
  Eigenlijk snap ik er helemaal geen donder meer van.
  Laat maar gaan.

 8. Noor schreef:

  @Joop; Volgens mij zijn de originele schoonma en schoonpa gescheiden en hebben ze beide een nieuwe schoonpa aan de haak geslagen wat betekent dat er 1 schoonma en 3 schoonpa’s zijn.

 9. Joop schreef:

  @Noor, dank je wel voor de uitleg. :-)

 10. Loes schreef:

  Wanneer komt die groene dromenvanger in de shop? Die wil ik graag bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *