web analytics

3

PLOG MAANDAG 28 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_3022
Het is maandag. En ik heb er geen zin in. Nina ook niet.

img_3023
Ik ben vanmorgen naar de huisarts geweest, want ik heb al een paar dagen last van uitslag en jeuk en OMG ik word gek van mezelf. Het is stressgerelateerd, denkt de huisarts. Alle ellende die eruit komt, denkt de huisarts. Het gaat wel over met wat pilletjes en wat koelzalf, denkt de huisarts. Ik wil m’n huid er vanaf krabben, denk ik.

img_3030
Ik hang en wurg me door de dag heen.

img_3039
En dan wordt de dag ook nog superleuk afgesloten. Ik heb mezelf buitengesloten! Hoe dan? Nou, gewoon de deur achter mezelf dichttrekken toen ik met Nina wilde wandelen met de sleutels nog in het slot. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant. K.U.T.

img_3042
JA, DIT IS ECHT HEEL KUT!

img_3044
Uiteindelijk moet er een ruit ingeslagen worden. Ja, echt. Echt? JA, ECHT! GODVERDOMME!

img_3045
Ik zou hier wel om kunnen janken, maar dat doe ik niet. Ik kan er maar beter om lachen. Maar laat ik het zo zeggen; ik heb betere maandagen gehad.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Wauw…..klinkt als een klote dag.
  Kost toch weer geld een nieuw raam. Gelukkig is het inmiddels al weer donderdag en heb je leukere dagen achter de rug als maandag.

 2. Marjan schreef:

  Wat een rot-maandag zeg….. een om heel erg snel te vergeten…..

  Xx

 3. Veronique schreef:

  Aaaaaiiiii, waardeloos zoiets, reservesleutels bij Pa/Ma, (betrouwbare) buurvrouw wellicht handig dit gebeurt je geheid nog een keer. (spreekt uit ervaring) Denkelijk heb je dit zelf ook al bedacht/geregeld inmiddels.

  Veronique.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *