web analytics

0

DE PUBERBRIGADE, DURE VEREN & PIZZA’S

middengelukt1

IMG_0510
Goedemorgen Bruce! Dat is een vlinder en ja, die mag je vangen en opeten. No problem, voor Bruce. Oppaspuber M. heeft wat meer moeite met de dag vandaag. Ze voelt zich niet fit en is misselijk. Ik bel school af en ik maak J. wakker…

IMG_0512
Want ik moet toch even met m’n ouders naar de LIDL en mocht M. gaan spugen, dan kan J. er mooi een bakje onder houden. HAHA! Uiteindelijk niet nodig geweest, maar je weet het maar nooit. In die tas zitten 8 zakken chips. De allerlekkerste chips die er zijn overigens. Dochter S. viert dit weekend haar verjaardag bij ons en neemt 3 vriendinnetjes mee. En die hebben veel chips en cola nodig.

IMG_0513
Dat is ook voor het eerst; ik ben eerder klaar met boodschappen doen dan m’n ouders. Komt vast omdat J. gisteren al de zware boodschappen had gedaan.

IMG_0515
Ik krijg post!!!

IMG_0517
Het is een mini -Vlaamse-gaaien-veer! HOE GAAF! Ik stop ‘m in een flesje, zodat ik ‘m aan 1 van de dromenvangers kan gaan hangen.

IMG_0520
Ik breng oppaspuber om 11:00 naar haar moeder, zodat die haar wat TLC kan geven en ga zelf verder met wat dromenvangers.

IMG_0521
In m’n ontplofte atelier.

IMG_0522
Wordt heel mooi! Maar dan echt!

IMG_0524
Ik krijg post uit Amerika en ik moet daarover weer invoerrechten betalen. Schijtzooi. Het zijn maar wat veren hoor! Okay, het zijn best veel veren. Maar toch!

IMG_0529
Vriend A. komt langs en heeft Adidas-pakken met bloemetjes in de aanbieding. Ja, die wil ik wel, dus ik ben de invoerrechten heel snel vergeten.

IMG_0531
Dochter S. krijgt wéér nieuwe Nikes.

IMG_0536
En ook zo’n mooi bloemetjes-trainingspak! Ach, we hebben maar 1 kind en die mag je best kapot verwennen. Als ze maar wel haar troep opruimt en R.E.S.P.E.C.T. voor mens en dier heeft en goed haar best doet op school.

IMG_0537
De puberbrigade is dus opgehaald door J. en ze zijn gaan liggen op de bank en de rest van de dag blijven liggen.

IMG_0538
Ook m’n schoonmoeder komt even langs! Voor een partijtje klaverjassen.

IMG_0539
Uiteraard komt m’n schoonvader ook mee.

IMG_0546
De pubermeiden zijn alleen even van de bank afgekomen om pizza’s te eten. Bruce had ook wel een pizza gewild, maar moet het doen met wat plakje ham.

IMG_0553
Kijk eens, wat een prachtscore! Uiteindelijk win ik 2 keer, dus we kunnen we stellen dat ik de beste klaverjasser van de dag ben, want de rest wint maar 1 keer, of verliest 2 keer. MOOI! We doen nog een poging om samen met de pubermeiden een horrorfilm te kijken, maar ik val op de bank in slaap.

Vorig jaar lag ik vooral op de bank, bij te komen van m'n trouwdag!

Vorig jaar lag ik vooral op de bank, bij te komen van m’n trouwdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *