web analytics

3

DE DAG NA LUNA’S TROUWDAG

beginpaginatotaal

IMG_1210
Goedemorgen! Ik schaam mij er helemaal niet voor om te vermelden dat er van een wilde huwelijksnacht dus helemaal niks terecht is gekomen. Ik zag mijn kussen, ik zag het gespierde lichaam van mijn man, ik vleide mij ertegenaan en lag binnen 1 minuut te snurken. HEERLIJK! We worden rond 9:00 wakker en ruimen samen met een lichte kater en wazigheid het hele huis en de tuin op en gaan dan ons lieve hondje weer halen.

IMG_1212
Ze heeft een tennisbal gekregen van m’n nichtjes en daar is ze gek op.

IMG_1222
Ze heeft het heerlijk gehad op de paardenboerderij en gelukkig stuurt de mevrouw van de paardenboerderij ook altijd een paar foto’s ter bewijs. HAHA!

IMG_1224
Heerlijk toch! Zo fijn dat we een goede plek hebben gevonden waar we haar in principe altijd kunnen brengen.

IMG_1226
Nina slaapt de hele dag op de bank. Net als wij. Al bevind ik me meer in een soort waak-toestand, want ik ben wel wakker, maar ik registreer niks tot weinig. Ik probeer het kookboek te lezen wat ik heb gekregen en krijg wel enorme trek, maar ik ben te lamlendig om te gaan koken.

IMG_1256
Wel komt de postbode nog bloemen brengen! Van m’n vriendinnetje J.!

IMG_1257
En champagne van de baas van de FOXY!!!

IMG_1259
Dit waren dus m’n trouwschoenen en ik heb het er bijna de hele dag op volgehouden.

IMG_1246
Tanden poetsen tussen de ballonnen die we tijdelijk hebben opgeslagen in de badkamer, want zaterdag hangen we deze weer binnen op.

IMG_1250
Ja, nog meer slapen. We gaan vroeg naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Een hele plog zonder foto van Luna? That’s a first! Zag je er zo slecht uit? ;)

  2. Marjan schreef:

    Dat is toch wel weer jammer… de net-uit-bed-en-brak-look van Luna…. hebben we die nog tegoed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *