web analytics

7

PLOG MAANDAG 7 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_1612
Goedemorgen deze morgen Bruce! Kom je me weer de hele dag irriteren? Gezellig hoor.

img_1614
Even een spiritueel kaartje van de dag!

img_1616
Keurig aangekleed in m’n meest tuttige jurkje en dit is m’n vijfde koffie. Prima hoor, dat stoppen met roken, no problem, maar koffie blijft wel een dingetje ’s ochtends.

img_1618
Klein stressmomentje! De Lush Kitchen komt vandaag met 3 nieuwe parfums en die wil, nee moet, ik hebben! Het zijn overigens niet de producten op de foto, want die wil ik ook hebben, maar die parfums zijn belangrijker. Helaas komen die parfums pas om 17:00 stipt in de verkoop en ik verwacht dat ze heel snel uitverkocht zullen zijn en dan zit ik precies in de trein en PANIEK! Gelukkig wil iemand me wel helpen om om 17:00 alles te bestellen en te betalen! Ik geef de inlogcodes van de Lush-site en m’n Paypal door en op hoop van zegen! Ik dacht dat je een probleem had met vertrouwen Luun en dan geef jij gewoon je Paypal-gegevens door? Yep! Daar moet je soms niet te lang bij stilstaan…

img_1623
Laat ik het zo zeggen; het keurig bijhouden van m’n inbox is geen kernkwaliteit. Ik raak er nogal gestresst van en ik besluit gewoon al m’n mailtjes in een ‘rotzooi’-map te gooien, er 3 weken niet naar te kijken en dan alles alsnog weg te gooien. Dus dan heb ik nu een schone inbox. SCORE!

img_1628
Ik maak even wat ritueel-boekjes voor in de Love Ritual Boxen. Dit wordt de laatste batch, want straks worden het echte, mooie, gedrukte foldertjes (die ga ik begin volgend jaar vormgeven) (alles op z’n tijd).

img_1630
Dit.

img_1665
En dit.

img_1666
Leuker nieuws: m’n witte kerstboom is gearriveerd en ik ben nu HEEL GELUKKIG!

img_1669
Nina ook. Sort of. Ik moet helaas weg, maar het liefst had ik natuurlijk meteen die kerstboom opgetuigd!! Oooooh, is het al morgen????

img_1674
Deze knapperd gaat heel even bij m’n ouders op visite.

img_1683
Oh! Oh! Oh! Het kleed lag al klaar op de bank. Even kroelen!

img_1684
M’n moeder was lichtelijk overstuur van het feit dat Monks nu weer bij mij woont. Dus ze heeft deze nep-Monks gekocht. Bijna niet van de echte te onderscheiden (nou ja, eigenlijk wel, maar het gaat om het idee).

img_1687
Cheers babe! Ik ben in Lochem, bij m’n vriendinnetje M.! We hebben een wijnproeverij om de wijnen uit te kiezen die in de Love Bubbles geserveerd gaan worden. We zijn 1,5 uur te vroeg dus eh, doe maar een proseccootje!

img_1702
Ik krijg bericht dat het helemaal gelukt is met m’n Lush-Kitchen-bestelling! HOERA!!! En helemaal superfijn, want 2 van de 3 parfums waren binnen een uur al uitverkocht!

img_1688
We hadden eigenlijk gedacht dat er gewoon 20 flessen op tafel zouden worden gezet en dat het dan gewoon een beetje random inschenken en proeven zou worden, maar het is helemaal officieel! Met de baas van het hotel en een sommelier en met een uitleg over hoe wijnen worden gemaakt en hoe je moet proeven en dan met allemaal ingewikkelde vragen tussendoor. Nou ja, ingewikkeld; wat ruik je, wat proef je, hoe voelt je tong, hoe voelen je wangen? Ik blijk er talent voor te hebben (ja, echt) (ik meen dit), al ben ik uiteindelijk meer van de; “Deze is lekker en deze niet.” Maar de sommelier wil een beter antwoord dan dat. Dus: “Hij ruikt naar een Granny Smith-appel en hij tintelt eerst een beetje op m’n tong en is dan een beetje zuur, dan wat zoet en dan weer zuur en dat zure blijft hangen en dat laatste vind ik niet lekker. Van die andere lust ik wel een hele fles en dan graag met een kaasplankje erbij en van deze krijg ik zin in biefstuk.” Beste meisje van de klas hoor!

img_1689
En ik moet ook nog alles uitspugen in dat bakje. Dat voelt dus HEEL onnatuurlijk!

img_1691
En ik heb ook heus nog wel wat geleerd! Want sommige wijnen smaken dus écht beter met of na bepaalde etenswaren. Dat is wel iets om me misschien, ooit, iets meer in te verdiepen.

img_1693
En HOE LEUK IS DIT! Dit is een eetbaar lepeltje! Een soortement van toastje!

img_1700
Over op het rood.

img_1701
Heel lekker met een stukje paté. Maar dan echt!

img_1710
Na de wijnproeverij praten we met de Love Bubble-meisjes (vrouwen) nog even na onder het genot van, je raadt het nooit… een wijntje. De andere dames nemen heel keurig hun 3 glazen met rode wijn mee, maar ik giet alles gewoon in 1 glas. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

img_1716
Bij zo’n snack-plank past namelijk prima een blend van 3 soorten wijn! En als je dan zo met elkaar aan een tafel zit en praat over het leven en vooral over de liefde dan valt het op dat bijna alle vrouwen in hun leven een relatie hebben gehad met een destructieve man. Hoe kan het? En vooral: Wat doen we onszelf aan? En waarom? Zoveel verdriet aan 1 tafel. Maar ook vooral heel erg veel kracht. Heel, heel, heel veel kracht.

Now that you’re out of my life
I’m so much better
You thought that I’d be weak without you
But I’m stronger
You thought that I’d be broke without you
But I’m richer
You thought that I’d be sad without you
I laugh harder
You thought I wouldn’t grow without you
Now I’m wiser
Though that I’d be helpless without you
But I’m smarter
You thought that I’d be stressed without you
But I’m chillin’

I’M A SURVIVOR!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Daniël(NeT-HeaD on FB) schreef:

  ff tussendoor . . .
  12693 emails in je prullebak ? (had jij niet , tijdje terug al , last van een ‘volle’ C:\schijf? . Email prullebak legen(dagelijks) helpt vast al een beetje :)

 2. Else schreef:

  Nou ok, ik weet waar ik zit tussen 12K andere mailtjes – hahaha.

 3. Marjan schreef:

  Ergens vond ik het ook wel een beetje ’troost’ geven, dat er ook andere vrouwen waren die net als ik zoveel jaar alles hadden gegeven voor hun huwelijk met zo’n type man… dat ik niet de enige was die zichzelf helemaal leeggezogen voelde op het moment dat ik echt de knoop doorhakte en de scheiding aanvroeg. Nu pas weet ik dat hij nooit een scheiding aan zou vragen…. (nee natuurlijk niet… hij had me in de tang…) maar evengoed is hij nog steeds piswoest omdat ik de stekker eruit heb getrokken en niet hij…. en dat zal ik weten ook…. zelfs nu nog 8 jaar later…. zucht…. waarom doen we onszelf dit aan? Ik heb werkelijk geen idee….

  Fijn dat je een geweldige avond hebt gehad.. die hapjesplanken zien er fantastisch lekker uit….. mmmmmmmmmm

  XX

 4. Ingrid schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe Lush aankopen. Die hapjes zien er echt heel lekker uit. Leuk die eetbare lepels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *