web analytics

6

PLOG DINSDAG 8 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_1718
Ha! Bruce! Lekker aan het werk weer deze ochtend hè?

img_1720
M’n haar zit nog steeds TOP!

img_1722
Wat moet je nou? Echt, soms zou ik willen dat ze kon praten.

img_1723
Ik verf deze XXL dromenvanger blauw! Is een opdracht voor in een chique Amsterdams kantoorpand-achtig iets!

img_1726
Deze dozen ga ik bestempelen.

img_1730
En ik fiets even snel naar de Action voor kerstboomlampjes. Toch maar gewoon met een groen snoer, want ik wil de boom NU optuigen en niet nog langer wachten.

img_1731
Ik ging overigens voornamelijk naar de Action voor witte verf! Die was op, dus ik kon niet verder met m’n werk.

img_1737
Hmmm… ik twijfel… Superleuk jurkje besteld bij de AliExpress! Past goed, alles goed, maar… het materiaal is nogal eh, eh… je ziet alle naadjes zitten, dus je moet naadloos ondergoed, naadloze maillot, naadloze panty, weet ik veel! Geen zin in! Dus meer een zomerjurkje en dan maar zonder slipje hè! Het is niet anders…

img_1782
Oh! Deer!

img_1783
Smelt!

img_1784
Wat zijn deze hertjes toch leuk!

img_1785
Ik heb heeeeeeeeel veel nieuwe dromenvangers gemaakt vorige week en die heb ik vandaag online gezet… allemaal met hertjes! Check; www.maaneschijn.nl.

img_1789
Even een broccolisoepje maken voor de snelle trek! Ik ga vanavond uit eten, maar heb nu zin in iets en anders val ik om en dat moet ik ook weer niet hebben!

img_1791
En ondertussen schilder ik nog 10 van deze Love Ritual Boxen (dit is de Alchemy Woman-versie)!

img_1793
Morgen maak ik een bloemkoolcurry!

img_1797
En nadat ik m’n volledige TODO-lijstje vandaag heb af kunnen strepen (HOERA!!!!) mag ik dan eindelijk de kerstboom gaan optuigen… Ik ben nu heel blij! HEEL BLIJ! Ik moet helaas wéér de deur uit, maar het begin is er! De lichtjes zitten erin en de eerste ornamenten ook… elk jaar weer fijn om die mooie, glitterende kitsch-dingen tegen te komen!

img_1800
Ik heb een date met de man van StadsTV Tiel! Niet een date als in date, maar een date als in; misschien ga ik wel iets leuks doen met en voor StadsTV Tiel!!!

img_1801
We hebben nog niks concreet afgesproken, maar ik heb wel heel veel ideeën en hij ook en we gaan het gewoon doen! Iets leuks, iets snels, iets met mensen! Leuk! Spannend! We hadden voornamelijk allebei erg veel trek, dus ondertussen ook heel veel sushi gegeten! Ik word wel verwend deze week; al 2 keer door een leuke man uit eten genomen bij een sushi-tent! Top leven hoor!

img_1802
We doen nog even een afzakkertje in café De Merckt en dan staat er ineens een prachtige gin-tonic voor me! Mét komkommer! Complimenten voor de jongen achter de bar! En heel misschien stond er daarna nog een gin-tonic.

img_1804
En jeetje, NOG een gin-tonic! Maar deze werd mede mogelijk gemaakt door een wethouder van Tiel! Eentje die ook gaat over kunst en cultuur en laat dat nou net degene zijn die ik moet hebben als ik mijn eventuele kunstprojecten eens wat meer op de kaart wil gaan zetten hier in Tiel. Ik kan dus heus wel netwerken, blijkt! Heel goed bezig geweest vandaag Luun! Proost!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik weet precies wat het hondje wil zeggen: Moet dat nou zo’n witte kerstboom?

 2. Else schreef:

  En ik zag sinds tijden . . . de keuken trolley weer, zo blij voor jou

 3. Esther schreef:

  Vind-ik-leuk :)

 4. sandra schreef:

  goed bezig !!!

 5. Reggie schreef:

  What a plusaere to meet someone who thinks so clearly

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *