web analytics

0

LUNA NAAR HET BLOGBAL 2015

middengelukt1

IMG_5271
Ja, Nien, wat ben ik toch aan het doen?? Ik heb al een erge drukke ochtend achter de rug! Oppaspuber uitzwaaien, naar de LIDL, nog even een deadline voor de FOXY halen, mailen, bellen, drukdrukdruk.

IMG_5275
Maar ik ben nu m’n blogbal-jurk aan het strijken!

IMG_5277
Maar die doe ik nog niet aan! Eerst nog even m’n hartjes-trui met matching bloemetjes… dat is lang geleden!

IMG_5279
J. en ik brengen Nina bij m’n ouders.

IMG_5280
Die gaat een nachtje logeren!!! Bij Piet? Ja, bij Piet! Vind ze leuk.

IMG_5281
Wij gaan in de auto richting Purmerend! Richting Anoeschka (ja, die van www.ontgeldingsdrang.nl)! Want Anoeschka gaat mee naar het Blogbal! WOEHOE!

IMG_5282
Wat zit m’n haar goed!!!

IMG_5288
In de auto kom ik erachter dat ik 3 jaar geleden precies hetzelfde jurkje droeg op het Blogbal… ehm, dit zou je een modemisser kunnen noemen, maar het is beter om te zeggen dat dit gewoon een supergaaf jurkje is en dat ik er na 3 jaar nog in pas! WOEHOE! Naast mij zit www.jeroenmirck.nl (die ik ’s avonds ook nog tegenkwam en die genomineerd was voor Blogger des Vaderlands) (3 jaar geleden werden Jeroen en ik geïnterviewd voor de lokale Amsterdamse tv).

IMG_5289
Ik krijg een foto opgestuurd van m’n moeder dat Nina al met Piet naar het bos is geweest en nu ligt uit te rusten op de bank. Verwende hond.

IMG_5294
En hier ben ik aan het vreemdgaan met Brera, de hond van Anoeschka. Wat een lieverd! En een stuk compacter dan Nina!!

IMG_5296
Kijk nou hoe lief!!! <3

IMG_5316
Maar mijn hart wordt vooral gestolen door deze witte, langharige Ivy! OMG! Wat een knuffelkont! Het is gewoon een witte Bruce!

IMG_5320
Ik zie liefdesbaby’s voor me! Een huis vol zwart-witte kittens!

IMG_5323
Zo’n klein hondje neemt niet de hele bank in en verhaart volgens mij ook een stuk minder dan een Amerikaanse bulldog als Nina.

IMG_5334
Hé, nog een poes?? Yep, Anoeschka heeft nog 2 andere poezen (en ook nog een ander hondje).

IMG_5341
Maar ik ga toch echt voor deze! Ik ben helemaal verliefd!

IMG_5351
Het eten was superlekker; wraps met kip! Hmmmm!

IMG_5353
En dan gaan Anoeschka en ik ons verkleden! Sexy Crocs hoor!

IMG_5357
Brera heeft inmiddels ontdekt dat het lekker vertoeven is bovenop J.! Anoeschka en ik laten onze mannen achter en gaan met de bus richting Amsterdam.

IMG_5358
We doen even een Puur-tje in de tram.

IMG_5359
Inclusief een wefie!

IMG_5367
Het was allemaal supergezellig en leuk op het Blogbal, maar ik heb er helaas geen foto’s van! Te druk met allerlei gesprekken met allerlei mensen! En uiteindelijk was het het leukst in het megachique rookhok van de Arti et Amicitiae. Ik heb trouwens gestemd op Bas Taart als Blogger des Vaderlands. For old times sake! Hij maakt al net zo lang als ik deel uit van de Nederlandse blogosphere en vroeger (13 jaar terug) heeft hij mij het leven nogal zuur gemaakt. Nou ja, zuur, zuur, gewoon lekker op elkaar zeiken en zeuren, zoals dat vroeger nog kon zonder dat je aangifte gaat doen bij de politie tegen bedreiging. Vroeger was alles beter, maar het was in ieder geval gezelliger qua bloggen. Blogger des Vaderlands is uiteindelijk Ton van Eck geworden, van www.dagtaak.org.

IMG_5368
Wij gaan door! Richting huis, maar we willen eerst nog even een liedje doen in de Casablanca!!

IMG_5371
Langs een FEBO-reiger!

IMG_5373E
En een winkeltje met een heel gaaf kattenkussen.

IMG_5374
En dit jurkje met klaprozen zou ik wel willen!

IMG_5376
OMG! Ja, het was heel leuk in de Casablanca (ook geen foto’s van) (gelukkig maar). We hebben uiteindelijk niet gezongen, maar wel gedanst. En misschien nog wel een paar wijntjes gedronken.

IMG_5380
Dus de hoogste tijd voor een FEBO-burger.

IMG_5382
En ook nog een bami-schijf! Supergezond natuurlijk, want met stukjes prei en paprika.

IMG_5385
Nog even een afzakkertje in een of ander café dat meteen leegliep nadat wij binnenkwamen en daarna; richting de bus naar Purmerend! Het was de bedoeling dat J. en ik zouden blijven slapen, maar hij voelde zich nog goed genoeg om weer richting Tiel te rijden. En niks slaapt zo lekker als je eigen bed.

IMG_5391
Eenmaal thuis krijg ik deze foto van Anoeschka doorgestuurd met de mededeling dat dit toch wel dé foto van de dag is. Heeft ze helemaal gelijk in. TOPDAG!

 

Vorig jaar was ik bezig met de WIA-aanvraag van m'n vader...

Vorig jaar was ik bezig met de WIA-aanvraag van m’n vader…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *