web analytics

3

PLOG DINSDAG 16 JANUARI 2018


Zo! Ik zit weer lekker in een goed ritme… duurde even na 1 januari, maar zo langzaamaan heb ik weer energie en zin in de dingen! Zin om bijvoorbeeld om 6:15 een bak met tonijnsalade te maken!


Vind Bruce ook een supergoed idee! Hij mag het vocht oplikken…


Wij eten vanavond Indiaas… het blijft m’n favoriete keuken en ik heb vorige week voor 18 man een Indiase rijsttafel gekookt! Had ik heel slim aangepakt door een week lang elke dag een curry voor 10 personen te koken, daarvan diezelfde dag te eten, een bak naar m’n ouders te brengen én nog een bak voor mij en M. in te vriezen! En dan heb je dus een na een week 6 x een curry voor 4 personen om mee te nemen! En op dag 7 maakte ik voor 18 personen samosa’s! Strak gepland allemaal! Uit de diepvries haal ik voor vandaag de ‘kip Balti’! Een nieuw recept dat ik hier echt binnenkort ga delen, want; makkelijk en SUPERlekker!


Gewone brokken met een boterham erdoor, ook best wel superlekker, vind Nina.


Boterham met tonijnsalade. Nice!


WTF! Dan wil je beginnen met je werkdag, ben je gerapporteerd bij Facebook! Om een foto zonder tepels of tiet of wat dan ook (de foto die HIER bij staat was het). Onzin.


Hahahaha! Of ik nog meer foto’s van naakt op m’n FB-timeline heb?


Ja, de tepeltjes van Nina komen veelvuldig voor. Wat een onzin dit.


Ik schrijf een review van deze Satisfyer Pro G-Spot Rabbit! Een hele mond vol voor een ding dat niet werkt. Helaas.


Deze productfotografie is het ook niet geworden. Wat hebben die Haribo-beertjes een saaie kleuren eigenlijk. Helemaal niet gezellig.


Ik heb een opdracht voor een grote zwarte dromenvanger en ik ben de hele ochtend bezig met het opspannen van 2 kleedjes.


Dan kan de klant kiezen! Mooi geworden, al zeg ik het zelf en gelukkig is het verven gelukt.


Lunchen met een restje zuurkool van gisteren.


Ooooooh!


Oooooooohhhhh!!!


En toch… uit die chaos creëer ik k(l)eurige dromenvangers! Check links dat Haribo-beertjes-hangertje! Ik hou er heel veel van! Ook van de unicorn in het midden trouwens.


Dan even langs m’n ouders om een bak zuurkool te brengen. Dan hoeven ze vandaag niet te koken, want ze hebben een drukke dag achter de rug.


M’n moeder had iets met haar ogen. Te hoge druk, niet goed, naar opticien, naar huisarts, met spoed naar oogarts. Nu druppelen en smeren. “Niks aan de hand”, zegt m’n moeder. Ja, als je kanker hebt, dan valt de rest altijd mee.


Thuis weer verder aan wat dromenvangers. Deze knappe gozert is vorige week naar de dierenarts geweest, want zwak, ziek, misselijk, hangerig, niesen, hoesten, rochelen. Paar shotjes en pilletjes erin en hij lijkt het weer enigszins te doen.


Dit. Is. Zo. Lekker! Ik heb nog een paar grote samosa’s gemaakt (want m’n kleine pasteitjes-maker is stuk) en dan met raita en kachumber en pappadums, rijst en die kip Balti! OH! LORD! Recept voor die samosa’s zal ik ook een keer geven, want; GODDELIJK!


Iets te pittig voor Nien.


Okay. Wat is er gebeurd met Star Trek? We kijken amper televisie, maar met de nieuwste Star Trek-serie hadden M. en ik iets wat we allebei wel leuk vonden. De laatste afleveringen gaan veel en veel te ver, met andere dimensies, heel ingewikkeld allemaal en gewoon volledig ongeloofwaardig.


Maar we hangen wel even lekker tegen elkaar aan op de bank.


Nina heeft een prachtige, grote mand gekregen van Piet. De poezenboys vinden ‘m erg lekker liggen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Cristine schreef:

  Wat fijn dat je weer in een goed ritme zit! (Hoe belangrijk dat is merk je altijd pas als je úít je ritme bent) Welcome back!

 2. Maurice schreef:

  Oh Oh. Je werkkamer.. HYSTERISCH weer.. Hahahaha.
  Maar ik zou wel wat van jouw Oosterse kookbloed willen hebben XD

 3. Ingrid schreef:

  Stoere Riet. Wel vervelend voor haar. Je ogen is toch altijd een beetje eng.
  Wat een efficiëntie met dat gekokkerel van je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *