web analytics

4

PLOG VRIJDAG 19 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7867
Ik maak de plog van gisteren en ik neem meteen een kijkje op de site van Poopycat.com. Ik vind alles geniaal, maar dan ook echt geniaal! Het is nogal iets voor luie huisvrouwen, maar ik ga toch een keertje proberen om van deze wegwerp-kattebakken te gebruiken. Nooit meer de kattenbak schoonmaken, dat lijkt me wel wat.

IMG_7868
En deze dingen dan! Ik vind ze zoooooo leuk!

IMG_7869
De rest van de dag doe ik weinig tot niks. Althans, dat was de bedoeling. Ik wil even in m’n eigen hoofd zitten. Even dromenvangers maken. Heel even geen input meer. Zo weinig mogelijk. Ik ben te druk geweest de afgelopen dagen en ik moet dan even tijd voor mezelf.

IMG_7871
Ik maak alsnog een paar prachtige dromenvangers. Dat dan weer wel.

IMG_7875
En ja, je kan dagen wel even tijd voor jezelf willen, maar als je een hond hebt, dan moet je toch ook altijd ook voor de hond zorgen. En ach, ik kan zelf ook wel even wat frisse lucht gebruiken.

IMG_7877
M’n maan-T-shirt. Het was gisteren volle maan, misschien verklaart dat m’n hoofd van de afgelopen dagen?

Police lineup or mugshot background vector
Ik krijg een berichtje van vriendin F. dat Naravo weg is en of ik haar wil helpen met het maken van een opsporingsbericht? Natuurlijk! Navaro is trouwens nog steeds niet terug, dus woon je tussen Amersfoort en Tiel en kom je een dikke, knappe kater tegen? Bel dan bovenstaande nummers.

IMG_7878
Mijn man heeft weer z’n dagelijks push-ups gedaan voor de challenge.

IMG_7881
Dit is ZO lekker. Verse snijboontjes van m’n ome Hans en tante Nel! Ik kook 2 zakken (800 gram) en ze gaan allebei schoon op (dochter S. en J. eten uiteraard ook mee).

IMG_7888
Ik heb ook al de hele dag een vreetkick. Ik bak gehaktballen, eet ondertussen een half pak kokosmakronen leeg. Maandag op dieet. Echt.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Joop schreef:

    Ik snap best wel dat jij een vreetkick hebt: de gerechten die jij klaarmaakt zien er altijd zooooo lekker uit!

  2. Joop schreef:

    Roomboter?! Oei… :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *