web analytics

2

PLOG ZATERDAG 20 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7894
En dan is het alweer zaterdag! Vroeg opgestaan (what else is new), samen met J. even snel wat boodschappen halen voor vanavond, nog even wat dromenvangers knopen, want m’n opdrachten moeten af en dan de keuken in. Nee, niks met pompoen. Deze is gebracht door vriend J., wiens moeder een pompoenentuin heeft (met echt belachelijk grote pompoenen) (om te eten en ook van die sierpompoenen). Deze gaat de soep in.

IMG_7896
Maar niet vanavond, want voor vanavond maak ik nog wat tapas-gerechtjes, van F. en D. komen eten.

IMG_7898
Ja, zo voel ik me nou ook Nien. Slap en hangerig.

IMG_7902
Maar ja, het leven gaat door hè?

IMG_7904
Even hangen met m’n favoriete kater.

IMG_7903
J. en S. kijken naar Junglebook, maar die had ik al gezien, dus ik kan net als Nina heel even m’n ogen dichtdoen.

IMG_7909
Want daar zijn F. en D. al! Mooi, dan kan Nina even haar energie kwijt. Na het eten brengt J. dochter S. weer richting Apeldoorn.

IMG_7911
Oh WOW!!!

IMG_7913
Ik doe een poging tot het maken van een selfie met de regenboog. Dat mislukt jammerlijk. “Jesus, wat zit m’n haar kut, het is helemaal ingevallen, wat erg! En het zit normaal zo goed met al die Lush-producten!”

IMG_7914
“Nee, daar knap het echt van op”, zegt D. als ik m’n knot weer bovenop m’n hoofd manoeuvreer. Vind ik eigenlijk zelf van wel. Maar ja, nog steeds geen selfie met de regenboog.

IMG_7923
Fuck it, we gaan de rest van de avond klaverjassen.

IMG_7926
Bruce support vanaf de zijlijn. Om 0:00 kan ik mijn ogen echt niet meer openhouden en wil ik NU naar bed. Nee, geen potje klaverjas meer, ik ben kapot. Moe. Slapen.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Irene schreef:

    Whaha… die foto mét knot, verdient de hoofdprijs! ;-)

  2. Barbara schreef:

    Nu ben ik ook obsessed door de lush door dat haar van jou, misschien kun je een mooie sponsordeal met ze sluiten :-) Gebruik je ook die hennablokken, de kleur is ook mooi. En Bruce wat een scheetje is het toch, is ie al 15 ofzo? Ik lees je blog al eeuwen en mijn kat is volgens mij net zo oud, die van jou heeft al 6 van zijn zeven levens opgebruikt als ik terugdenk aan al die noodoperaties, klossen garen die hij at enz haha Je hebt wat te stellen met hem maar wat kun je toch van die beestjes houden he .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *