web analytics

2

PLOG ZATERDAG 29 APRIL 2017


Moeilijk te zien, maar daar buiten staat de Luna-fluisteraar. Die probeert Nina wat dingen bij te brengen, zoals luisteren. Nu kan Nina prima luisteren, maar alleen als er koekjes involved zijn bij het luisterproces.


Maar ze doet heel erg goed haar best. Op haar manier dan.


Om 8:00 sharp staan M. en ik op de markt voor wat nootjes en kaasjes. We zijn naar de binnenstad van Tiel gewandeld (want we moeten aan de 10.000 stappen komen)!


Dan zijn deze calorieën er al af voordat ze eraan zitten.


Thuis ga ik verder met het schrijven van wat reviews en het maken van wat foto’s.


Oh Nien, wat wordt je toch gruwelijk misbruikt.


Nee Bruce, hij moet je niet. Of niet echt. Laat Frank het poezen-werk nou maar doen.


‘Okay, no problem, doe mij dan maar dat plakje ham dat je in de aspergesoep wil gaan doen.’


Ik heb alleen maar foto’s van de snacks van de dag. Heel gezond, deze edamame’s!


En komkommer met hummus en paprikapoeder, ook zo gezond.


Monks! Monks! Is it you???


Nee, het is z’n broer Rocket! M. en ik gaan met zijn nichtjes naar de bioscoop in Arnhem. Naar Guardians of the Galaxy 2 dus. En OMG, wat een groot scherm! En, hoewel ik van tevoren had gedacht dat ik in slaap zou vallen, want 136 minuten lang met zo’n 3D-bril en dan allemaal actie en drukdrukdruk voor m’n ogen; ik zag het niet zitten… maar! Het was écht een hele leuke, onderhoudende en ook supergrappige film! En uiteraard vooral heel leuk door de wasbeer. Als we zijn nichtjes weer thuis hebben gebracht, rijden wij weer richting Tiel. Hoop kilometers gemaakt de afgelopen dagen en we liggen er vandaag ook pas laat in, maar wat een fijne dag! Wat een fijne dagen!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Die film poster……daar gebeurt al zoveel. Kleur. Veel. Vond in elk geval die eerste film erg, uhmmm, onderhoudend:)
    Ben benieuwd.

    • Luna schreef:

      Ja, het was echt een actiefilm, maar ik denk dat ik, omdat ik dus echt heeeeeel weinig tv kijk de laatste maanden, ook echt ‘in’ de film kon gaan… normaal ben ik snel afgeleid, maar hij was echt leuk… met ook leuke grapjes (die wasbeer en ‘Groot’ zijn leuke karakters)… dus; de moeite waard om te gaan kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *