web analytics

2

WEER TERUG NAAR HUIS OP VRIJDAG

middengelukt2016jamaica

IMG_6916
Goedemorgen poes! Ik had nog helemaal niet verteld over m’n poezenproject, omdat ik me daar voornamelijk ’s nachts mee bezig hield als ik niet kon slapen! In het begin van de week had ik een grote zak poezenvoer gekocht en daar voerde ik ’s nachts dus de poesjes van, zoals een echte toerist dat hoort te doen.

IMG_6918
Het waren er 4 en ik heb ze lekker vet gemest, zodat ze later kunnen verdwijnen in een fijne Jamaicaanse kattencurry!

IMG_6919
Ik neem nog een laatste ontbijtje. Met heel lekkere ham gegaard in ananassap. Maar het zou ook best kat kunnen zijn. Was lekker.

IMG_6923
Nadat we de koffers hebben ingepakt en hebben uitgecheckt doen we nog een lunch.

IMG_6924
Nog 1 laatste blik op de zee.

IMG_0034
En ook nog 1 pina colada (met genoeg rum) en dan gaan we… van de reis terug heb ik verder geen foto’s, maar alles ging eigenlijk heel voorspoedig… en zeker toen de slaappil bij J. was ingekickt kon ook ik rustig in het vliegtuig terug zitten.

 

Vorig jaar had J. Nina per ongeluk buiten gelaten...

Vorig jaar had J. Nina per ongeluk buiten gelaten…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. @as_ever_Irene schreef:

    Welkom thuis!! Top dat jullie het goed hebben gehad.

  2. Jan Folkersma schreef:

    Dat van die fijne Jamaicaanse kattencurry is maar een grapje hoop ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *