web analytics

2

PLOG MAANDAG 25 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_6464
Begin de maandagmorgen met de wekker om 5:00 en een kapotte afwasmachine. ALWEER??? LEKKER DAN! Ik doe een poging tot reparatie, maar het lukt niet. En ik vind dit ook geen vrouwenklusje. Later in de middag belt J. naar een mannetje van Bosch en die geeft wat tips (er zat een dingetje ergens los). Hij doet het weer.

IMG_6465
Ik plog de geweldige dag van gisteren even.

IMG_6466
En ik ruim alle sieraden die ik kocht bij de Ij-hallen even op. Heel veel mooie armbanden.

IMG_6467
En kijk, die gaan in de bak met nog meer armbanden. Ik ben zooooo opgeruimd.

IMG_6468
Dit is de SCORE van gisteren. Ik ben er heel blij mee en krijg meteen zin om te beginnen!

IMG_6472
Ik krijg post om m’n andere hobby te faciliteren. Ook fijn.

IMG_6473
Ik denk dat ik maar gewoon niet meer moet doorklikken als ik dit soort berichten tegen kom.

IMG_6474
Ik had mezelf vrijdag een bosje gladiolen cadeau gedaan. Ze komen prachtig uit.

IMG_6475
Wat zijn wilde eenden-veren toch mooi met dat blauw.

IMG_6477
De dochter is eindelijk wakker (uurtje of 12:00). Wat een genot om zo lang te kunnen slapen. Ik neem een kop soep als lunch en zij als ontbijt.

IMG_6481
En daarna ga ik dochter S. de fijne kneepjes van het dromenvanger maken leren.

IMG_6482
Dan kan ze later als ze groot is het imperium overnemen.

IMG_6486
Als J. ’s middags thuis komt, kijken we verder naar Utopia. Helaas heeft de serie maar 6 afleveringen (maar wel supergoed).

IMG_6488
M’n vader kwam ’s middags nog een bak kersen brengen. Wat een grote!! En superlekker, dat ook nog.

IMG_6490
We eten springrolls en ik zorg dat alles klaar staat.

IMG_6491
Dan kan iedereen uiteindelijk zelf z’n rol rollen.

IMG_6493
Want die 2 daar, die lusten geen koriander.

IMG_6494
’s Avonds doen S. en ik nog een Pokémon-rondje! We raken aan de praat met een echte nerd die ons nog het een en ander kan leren over het Pokémon-vangen. Heel erg sociaal hoor, dat spel!! We zijn pas laat terug, maar hebben wel veel kilometers gewandeld (ook nog eens supergezond dus, dat spel).

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Eet dochter S. wel goed? Ze is zo mager… Misschien weer’s tijd voor een weekje pizzarette? Ik ben heel blij dat je weer lekker in de flow zit. Kunnen wij lekker lui op de bank lezen hoe druk je bent :)

    • Luna schreef:

      Hahaha, die eet als een bouwvakker! Meisjes van 16 hè? Die verbranden alles meteen lijkt het wel… de oppaspuber is bijna 15 en die is net zo slank! Ze zijn allebei inmiddels groter dan ik, HOE DAN!!!?? Maar ze eten allebei genoeg hoor… maar pizzarette is ook wel weer een goed idee om weer eens te doen in de vakantie… Ja, lekker drukdrukdruk! Ik hou ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *