web analytics

1

PLOG DONDERDAG 9 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3981
Het is donderdagochtend en normaal gesproken keken de oppaspuber en ik dan altijd even naar Meet The Russians, maar dat is blijkbaar afgelopen. Nu krijgen we iets met Gypsy Weddings. Ook leuk. Koffie voor mij, een yoghurt-banaan-vruchten-smoothie-ding voor haar en we kunnen de dag weer aan.

IMG_3985
De puber gaat naar school en ik wacht op vriendin M., want we gaan een dagje teksten schrijven, brainstormen, dingen doornemen. Bruce wacht ook. Op aandacht.

IMG_3988
De beste teksten vind je gewoon bij mij op de WC.

IMG_3990
Ha! M.! We hebben heel veel goede, mooie dingen bedacht en opgeschreven. Nu even tussendoor een zelfgemaakt tomatensoepje erin.

IMG_3994
Ik heb er maar even een foto van gemaakt, maar J. hangt de was op. Ik herhaal; J. hangt de was op. Dit is omdat er bepaalde rugby-dingen in de was zaten die hij mee moet nemen voor dit weekend en die hij graag nog droog had gezien.

IMG_3995
Nou, eigenlijk vind ik alles wel prima zoals het is. Mijn man hangt de was op. Dat zijn toch zeker 10 negatieve panda-punten!

IMG_3996
Ik plant de courgette-planten even over.

IMG_3998
En hé, hier sta ik met de schaduw van de oppaspuber. Je ziet het niet goed op de foto, maar we staan voor een veld met heel veel verschillende bloemetjes. We gaan even een boodschapje doen.

IMG_4003
Ik krijg post! En wat voor een post! Allemaal lekkere Lush-dingetjes van een lid van de Lush-FB-fanclub! ZO LIEF!

IMG_4004
Bruce overdenkt z’n zonden.

IMG_4006
Nina ook. Oh, nee, Nina staat te wachten tot we gaan eten.

IMG_4007
Nou, dit is het Nien! Kip-kerrie-kool met een komkommersalade en Indische karbonaadjes! Lekker hoor! In de zon smaakt het nog lekkerderder.

IMG_4015
Oh, heb je liever een chipje?

IMG_4017
Bruce is bij J. gaan liggen. We kijken een film, maar die is totaal niet blijven hangen. Iets met Adam Sandlers. The Do-Over. Stom.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ri schreef:

    Bruce en zonden?

    Bestaat niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *