web analytics

1

PLOG WOENSDAG 8 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3939
Ik ben er al om 5:00 uit, want de vormgeving van dit foldertje staat de hele dag op het programma. Tropenrooster.

IMG_3940
Ik vind dit heel erg moeilijk en ik zou het eigenlijk in InDesign moeten maken, maar dat programma beheers ik niet zo goed.

IMG_3941
Gelukkig moeten er tussendoor konijnenplaatjes worden uitgezocht.

IMG_3942
Deze is ook leuk.

IMG_3943
Dan gebeurt er dit. Alle lagen over elkaar en door elkaar en ingewikkeld en moeilijk en ik snap er niks van. Na flink wat puzzelen en vooral heel erg rustig en geconcentreerd blijven lukt het.

IMG_3944
WOEHOE! M’n eerste, echte, officiële vormgegeven folder! Nog even alles goed controleren morgen en dan… naar de drukker! Ik voel me nu heel professioneel en dat ben ik ook gewoon.

IMG_3945
Mijn man heeft vrij genomen vandaag en die brengt onze oude stoeltjes naar de vuilnis. Mooi. Dan is er nu ruimte voor een loungeset! Ik wil een hoekbank! Een houten hoekbank met gekleurde kussentjes! Ik wil dit al heel lang! Ik wil lekker buiten kunnen zitten! We hebben een afdak, we hebben een heater, we kunnen het hele jaar door buiten zitten zelfs! Maar we deden het niet, omdat, nou ja, troep. Ik wil het netjes! Ik heb nesteldrang. Ik heb mijn man een ultimatum gegeven van 2 weken. Als er dan nog geen staat, dan regel ik het zelf.

IMG_3946
Bruce blijft de hele dag boven liggen, ondanks dat het weer superheet is op zolder.

IMG_3953
Ik vraag me op FB en Twitter af van welke vogel deze veer is. Het is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk van een soortement van maraboe.

IMG_3956
Hier ben ik ook druk mee. Even een work in progress foto tussendoor sturen naar de opdracht-gevers.

IMG_3960
Hé! En daar hebben we de knapste oppaspuber van Tiel alweer. Ze heeft een discolamp gemaakt met een LED-lichtje en een knopje. Helaas blijft het knopje hangen, dus hij blijft aan. Maar ze had er een 8,5 voor, dus niks mis mee! We kletsen even bij en Bruce doet net alsof hij het een interessant verhaal vindt.

IMG_3964
Heet hè, Nien?

IMG_3965
We kijken naar deze. WOW!

IMG_3966
En ik had natuurlijk gisteren al uren in de keuken gestaan, dus ik hoefde de pie’s alleen maar even op te warmen.

IMG_3967
Het grote voordeel van zo’n FB-Lush-groep is dat er altijd dames zijn die een ergere Lush-verslaving hebben dan jijzelf. “Kijk schatje”, zeg ik tegen J., “kijk! Zij heeft een letterbak met alleen maar Lush-parfum! Dus het valt bij mij nog wel mee allemaal!” En ondertussen droom ik dan zelf ook van een letterbak vol met Lush-parfum.

IMG_3971
Chill-modus aan.

IMG_3976
J. warmt poffertjes op voor iedereen. Lekker hoor.

IMG_3977
Als de puber op bed ligt dan kijken J. en ik nog naar deze film, waar ik werkelijk niks van begrijp. Alle verhaallijnen lopen door elkaar. Veel te moeilijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Haha datzelfde gevoel heb ik ook bij de ‘meegekeken ‘ Xmen films. En toch vind ik ze entertaining om te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *