web analytics

1

1 KM, 3 KILO & CAESARSALADE

beginpaginatotaal

IMG_3533
Jajajajajaja, je moet uit. Ik weet het. Ik weet het! We doen een rondje en als ik terug ben schrijf ik nog snel wat en plog ik nog snel wat voordat de meiden wakker zijn.

IMG_3536
Want die willen wel een boterham met gesmolten kaas uit de oven. Iets wat er veel vetter en slechter uit ziet als een gewone boterham met kaas, maar in feite precies hetzelfde is qua calorieën en vetten. Waarom maak ik me ineens druk om calorieën? Nou, ik ben zo gezond bezig met dat zwemmen en niet snoepen en frituren (al 3 dagen) en ook al 3 kilo afgevallen en die lijn wou ik graag voortzetten. (zeg ik nu).

IMG_3539
We zijn erachter dat Sid het concept deur sowieso niet snapt. De deur staat eigenlijk de hele zomer open, maar hij zit alsnog te miauwen als hij naar binnen of buiten wil. Vermoeiend, maar lief.

IMG_3543
I’m so excited!! And I just can’t hide it!!! Tijd om weer een kilometertje te gaan zwemmen.

IMG_3547
Check!!!! M’n make-up blijft trouwens gewoon zitten tijdens het zwemmen, ik weet ook niet hoe en waarom.

IMG_3553
Check! Deze dame heeft 350 meter mee gezwommen.

IMG_3556
En deze ook. Ik zal blij zijn als ik morgen dat stomme, oranje bandje van m’n pols kan doen en m’n haar kan verven, want dat laatste heb ik deze week expres niet gedaan, want ik wilde geen rood spoor in het zwembad achterlaten.

IMG_3557
Ik heb een lekke band. HUIL! Of hij is gewoon leeggelopen. Hoe dan ook; HUIL! Lopend terug naar huis dan maar. Gelukkig is het niet ver.

IMG_3559
De echtgenoot vond het zelf ook de hoogste tijd om vandaag de douchekop te gaan vervangen. Samen met dochter S. gaat hij even langs de Praxis en de kringloopwinkel en komt terug met een nieuwe douchekop en een extra parasol voor in de tuin. Wat een voortvarendheid allemaal!

IMG_3561
Ik bevind me de hele dag in de tuin met de meiden. We gaan nu dan toch maar allemaal een dreamcatcher maken.

IMG_3562
Dit gaat niet geheel zonder slag of stoot of ruzie of drama of huilbui… maar… uiteindelijk hebben we allemaal een prachtige dreamcatcher gemaakt!

IMG_3565
Deze is van dochter S.

IMG_3566
Deze is van mij. Lekker XXXXL!

IMG_3570
En die van oppasmeisje M. hangt al boven haar bed en zal ik morgen even op de foto zetten.

IMG_3573
We eten vanavond sla met aardappeltjes uit de oven en gebakken worstjes.

kookdecoversla
De salade (gegrilde caesarsalade) was heel lekker! Recept: HIER.

IMG_3574
Na het eten krijgen de meiden nog een ijsje, doen we nog een rondje met het hondje en hangen we, bevangen door de hitte, nog even op de bank. Het was weer een mooie dag, mét vakantiegevoel!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. anne schreef:

    wat is een plog precies?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *