web analytics

4

MEDAILLE, LEKKE FIETSBAND & EHBO

beginpaginatotaal

IMG_3582
Ha! Goedemorgen! Het is 7:00! Vandaag de laatste dag van de zwem-4-daagse en dan kan ik daarna eindelijk m’n haar gaan verven!

IMG_3583
Ik krijg allemaal aangeklede beesten opgestuurd! Geen echte natuurlijk, maar plaatjes! Altijd een goed bezig van de dag!

IMG_3585
HAHAHAHAHAHA!

IMG_3586
Bruce heeft, heel slim, toch maar besloten om een keer niet op m’n schoot te gaan liggen als ik achter m’n pc zit, omdat ik ‘m er toch steeds vanaf zet. Dan maar bovenop een jurkje.

IMG_3588
Jajajajajajaja! Ik kom eraan!

IMG_3590
M’n band is lek en die moet geplakt worden. De echtgenoot had dit flesje in huis gehaald en het zou hiermee moeten lukken. Niet dus. Schijtzooi. De pubermeiden zijn inmiddels wakker, hebben ontbeten en zijn klaar voor een stukje zwemmen.

IMG_3591
We gaan de lopend naar het zwembad en komen onderweg pappa Piet tegen; die kwam m’n band plakken! Hij had in m’n plog gelezen dat ik een lekke band heb, hahaha. Toch wel handig, zo’n plog. We spreken af dat hij weer langskomt als we klaar zijn met zwemmen. M’n vader is overigens niet veranderd in een kip, maar onderweg komen we langs een kinderboerderij-achtig-iets.

IMG_3592
Waar ze ook geitjes hebben.

IMG_3595
En een miniatuur-pony.

IMG_3598
Ja, ik ga voor de 4e keer zwemmen deze week.

IMG_3601
En… CHECK!!!! Hoera!

IMG_3604
Even een selfie naar de echtgenoot (en vader) sturen om te laten weten dat het gelukt is!

IMG_3611
YEAH!!!!! We hebben een medaille verdiend!!

IMG_3618
Thuis vlecht dochter S. het haar van oppasmeisje M. keurig in. Ondertussen kijken we naar MTV. De echtgenoot is inmiddels thuis.

IMG_3619
En denkt dat het hem wel gaat lukken met dat busje ‘pechspray’. Niet dus. Hele binnenband naar de klote, dus hij gaat een nieuwe binnenband halen.

IMG_3622
Pappa Piet is inmiddels gearriveerd en de mannen doen samen een poging om mijn band te verwisselen.

IMG_3623
Dit duurde wel even, maar is uiteindelijk gelukt! Fijn! Ik ben nogal afhankelijk van mijn fiets.

IMG_3625
Dochter S. haalt de fiets van oma Riet op en we brengen samen oppasmeisje M. naar huis. Daarna gaan we op een gigantische shopping spree! Ik moet haarverf hebben, maar we doen meteen een rondje Kruidvat, Etos, Big Bazar, HEMA, Action en Albert Heijn. Heel goed geshopt.

IMG_3627
Deze nam ik niet mee.

IMG_3629
Bij parfumerie Grisel in Tiel (toch wel dé parfumerie uit Tiel, ze bestaan al meer dan 85 jaar) laat dochter S. me zien dat er een sphynx in de etalage zit. “Wist je dat niet?”, zegt ze. Nee, wist ik niet. “Er is er nog eentje hoor.” Wist ik ook niet. Het mannetje van de Grisel komt naar buiten lopen en haalt 1 van zijn sphynxen uit de etalage (nou ja, etalage, hij woont boven de parfumerie en het is de opgang naast de winkel) zodat ik ‘m kan aaien! Hoe gaaf!

IMG_3630
Shopping spree! Heel misschien heb ik 8 nieuwe nagellakjes gekocht, want ik had er pas 100.

IMG_3633
Ik ben nu héél gelukkig! Sinds kort verkopen ze deze siropen bij de Albert Heijn (niet alle smaken overigens, maar toch; een paar). Superlekker!!! Ik werk nog een paar uurtjes en ga dan koken.

IMG_3634
Ik maak een pasta met kip en chili en rucola. Hmmmmmm…

IMG_3635
Ik had ook niet op de link moeten klikken, maar ik lees op www.niburu.co allerlei verontrustende berichten over vlucht MH17… hoe kan het dat er zo snel foto’s en video’s van een hele stapel onbeschadigde paspoorten online stonden? En waarom zaten er gaten in enkele paspoorten? Dat doe je toch alleen bij paspoorten die niet meer geldig zijn? En waarom lijkt het vliegtuig bij vertrek een andere registratiecode (9MR-RC) te hebben dan bij neerstorten (9MR-RD)? En waarom? En waarom? Tijd voor een aluminium-hoedje! Tijd om m’n haar te verven.

IMG_3642
Daarna een paar tapas van de LIDL! Heerlijk!

IMG_3645
En dan zit ik ineens bij m’n vader in de auto om 22:00. Paniek! De echtgenoot voelde iets knappen bij z’n oor en binnen 5 seconden had hij een ontzettende dikke wang. PANIEK! PANIEK! “Je moet nu je vader bellen, dit is niet goed, ik moet nu naar het ziekenhuis”, zegt hij. OKAY! Binnen no time is dochter S. bij oma, Nina in de bench en wij in het ziekenhuis.

IMG_3646
Waar de echtgenoot het even ook niet meer ziet zitten en ik ook niet! We gaan hier niet dood hoor. Nu nog niet!!! Straks is het een allergische reactie op de chorizo-worstjes van de LIDL en wordt z’n luchtpijp dichtgedrukt van de zwelling en stikt-ie!!!!! Gelukkig worden we meteen geholpen en blijkt het een speekselkliersteentje (ja, ik wist niet dat dat bestond). Het is de bedoeling dat dat steentje er na een aantal uur of dagen vanzelf weer uitschiet. Zo niet, dan wordt er dan verder gekeken, maar er is geen reden tot paniek. THANK GOD!

output_08NP5p
Als we zijn bijgekomen van de schrik gaan we meteen naar bed. PFFFFFFF!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. ria schreef:

  Weer een leuk verhaal ,je maak wat mee op een dag xxx

 2. Marjan schreef:

  Jij maakt elke dag wel 10 ritjes in de achtbaan….. pfieuw….. heb je maar 8 lakjes gekocht? Valt wel mee toch? LOL Beterschap voor de echtgenoot…. ;-)

 3. Angelique schreef:

  Oei, ik had nog nooit gehoord datje ook in je speekselklieren steentjes kon krijgen. Sterkte voor je echtgenoot en ik hoop dat het steentje er snel uit schiet.
  Niburu zijn een stelletje bedriegers en paniekzaaiers, niet serieus nemen.

 4. Ellen schreef:

  waar rook is …. ik geloof er wel in.

  Maar uh dat is wel schrikken zo met die bult pfftt. Deed het ook pijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *