web analytics

0

MUESLI, NATTE HOND & GOURMETTEN

beginpaginatotaal

IMG_3660
Okay, het verven van m’n haar is gisteren gelukt! Fijn! Nu er alleen nog voor zorgen dat ik niet met m’n handen in m’n haar ga zitten en dan aan m’n gezicht, want dan zie ik er morgen op de tv uit als een Oompa Loompa (morgen word ik dus geïnterviewd voor Stads TV Tiel, een half uur lang!!). De echtgenoot heeft weer een enigszins rechtgetrokken gezicht, dus waarschijnlijk is het speekselsteentje er vanzelf uitgeschoten.

IMG_3662
Even nog wat schrijven, al gaat dat natuurlijk onhandig om deze manier Bruce!

IMG_3663
OMG! Wat doe ik nu? Ontbijten met muesli en yoghurt???

IMG_3664
De nieuwste box van www.prettybox.nl komt en ik vind er niks aan. Elke maand krijg ik een box met de allernieuwste beautyproducten voor € 14,95, maar de boxen worden steeds minder interessant. Zelfbruiner? Lichtbruine oogschaduw? Nagellakremoverpads die eruit zien alsof ze van de Action komen? Stom. En zonde van m’n geld. Ik kan beter 15 nagellakjes kopen bij de Kruidvat voor dat geld.

IMG_3668
J. en ik gaan even snel boodschappen doen voor vanavond, want vrienden J. & L. komen eten. We zouden gaan barbecueën, maar dat is gourmetten geworden in verband met het weer. Ach, vlees is vlees.

IMG_3671
OMG! Wat nu?? Wat een rode koontjes! Ik heb een half uur gerend/gewandeld (volgens een intervalschema) met dochter S.!!!!! Ja, daar mogen uitroeptekens achter!!!

IMG_3673
Oooh, Bruce, wat ben je toch knap en aaibaar.

IMG_3676
Dit is een natte hond die heel graag op de bank wil, maar het niet mag. Ik heb haar net samen met J. uitgelaten en we waren nog geen minuut buiten of het begon gigantisch te regenen. Binnen weer een minuut waren we doorweekt.

IMG_3677
Nee, je mag echt niet op de bank, je stinkt naar natte hond.

IMG_3681
Dochter S. kijkt de hele middag naar TLC. Iets met te rijke zwangere vrouwen die helemaal in een depressie schieten als ze hun zin niet krijgen.

IMG_3686
Dit is Nina’s pose voor de rest van de dag en avond. Ik vergat de rest van de avond foto’s te maken, want als je het gezellig hebt, dan zit je niet de hele tijd met je telefoon in je hand. Maar J. en L. kwamen dus langs en we hebben heerlijk gegourmet, gepraat, gedronken, gelachen en…

IMG_3689
Geklaverjast. De vrouwen wonnen een keertje en de mannen ook, dus we konden zonder relationele crisis naar bed.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *