web analytics

0

GOOTSTEENONTSTOPPER, NABLIJVEN & EEN EI

middengelukt1

IMG_7627
Poe. Hee. Zo jammer he, dat je haar wel briljant zit, maar de rest van je hoofd niet leuk meedoet…

IMG_7628
Heb je honger Nien?

IMG_7629
Dan moet je nog even wachten, want ik maak eerst de lunchtrommel voor M. klaar… vorige week had ik geen brood in huis en daar voel ik me nog steeds heel slecht van…

IMG_7630
Daarom krijgt ze vandaag een gelukskoekje mee…

IMG_7631
Als M. naar school is ga ik even heel erg belangrijke zaken dingen doen zoals de gootsteen ontstoppen… daarna zit ik de hele dag achter m’n pc te schrijven over vibratoren, maar er komt niet echt een coherent stukje uit m’n vingers. Jammer dan.

IMG_7633
Rond een uur of 2 ga ik naar beneden, want dan komt oppaspuber M. meestal thuis. Ik kijk even naar een zeer emotioneel stukje televisie over de Tweede Wereldoorlog. Oude mannetjes die nog steeds volschieten als ze het over vroeger hebben. Huil. Ik word gebeld door de school van M. dat ze een uur na moet blijven. Okay dan. De rest van de dag ben ik met M. bezig en dat is helaas niet zo gezellig allemaal. Ook een beetje huil.

IMG_7635
Ja, wat wil ik nou eigenlijk echt? Ik denk niet dat dit boekje me erbij gaat helpen.

IMG_7636
We kijken naar een herhaling van Thuis voor de Buis. Ik vind het een leuk programma. Kijken naar mensen die televisie kijken. En ook leuk; in DWDD deze avond wordt er ook gekeken naar deze mensen die televisie aan het kijken zijn, dus eigenlijk zijn wij dan aan het kijken naar mensen die naar het kijken zijn naar mensen die televisie kijken. Maak me gek.

IMG_7643
We eten laat. Maar we eten wel lekker. Spinazie met een bal gehakt en een ei. Zalig.

Vorig jaar werd m'n vader voor 100% afgekeurd... soort van feestje, toch wel!

Vorig jaar werd m’n vader voor 100% afgekeurd… soort van feestje, toch wel!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *