web analytics

1

100%, APPELFLAPPEN & ASPERGES

beginpaginatotaal

IMG_7599
Het is 6:09! En daar gaan we weer…

IMG_7606
Ik maak even die ene linzensoep van Janine, omdat ik nog paprika’s en bleekselderij over had.

linzensoep
Deze dus. Recept staat HIER en is gewoon te LEKKER! Echt!

IMG_7609
En een boterham met zelfgemaakte humus met komkommer! OMG Luna wat doe je gezond!!!!

IMG_7610
Ik doe ook nog wat huisvrouwendingetjes zoals het buiten zetten van het plastic afval. Hoe krijgen we het toch voor elkaar om elke 2 weken 3 van zulke zakken vol te krijgen met plastic? Amazing.

IMG_7611
De voortuin staat vol met vergeet-me-nietjes. Best gezellig, maar we moeten hoognodig de voortuin doen, want wat zullen de buren wel niet zeggen???? HAHAHA! Dat we een tuin vol vergeet-me-nietjes hebben waarschijnlijk. Oh nee, dat is wat ik hoop dat ze zeggen, niet wat ze waarschijnlijk zeggen.

IMG_7612
Ik breng oppasmeisje M. naar school.

IMG_7613
Daarna gaat Nina met haar blote billetjes in het gras.

IMG_7618
Ik ga even langs pappa Piet…

IMG_7619
…en mamma Riet om de roddels van de week door te nemen.

IMG_7623
De rest van de ochtend en middag is dit mijn uitzicht links.

IMG_7626
En dit mijn uitzicht recht vooruit. Ik moet een deadline halen en ik ben een beetje aan het lummelen, maar het lukt wel.

IMG_7636
Daarna haal ik oppasmeisje M. weer uit school en gaan we even samen naar de Secunda, de kringloopwinkel van Tiel. Ik heb een groot zwak voor hondjes in bakjes en wagentjes en rollators, maar durf de eigenaresse (ja, het is bijna altijd een vrouw) nooit aan te spreken. Ik zou willen dat ik iets meer van Puur had, want die spreekt iedereen aan voor foto’s op haar plog. Ik haal diep adem en vraag de eigenaresse van Tipsy (want zo heet deze chihuahua dus) of ik een foto mag maken. Maar natuurlijk mag dat, vindt ze zelfs leuk! Vaker doen dus…

IMG_7638
Oppasmeisje M. heeft morgen een Koningsontbijt op school en moet een beker en een bordje meenemen. We scoren de beste beker EVER voor zo’n Koningsontbijt. Ik weet alleen niet meer welke van haar is, want ik scoorde er meteen een paar voor mezelf. Ik <3 koningshuis!

IMG_7641
Ze wilde ook graag deze bril, maar kreeg ‘m alleen als ze even stoer ging poseren voor m’n plog. Ik wil hier graag even punten geven voor M.! Vooral voor het feit dat ze de elastiekjes van haar beugel in heeft!

IMG_7642
Zij wilde dan weer alleen poseren als ik de bril ook op deed. Okay, fair enough!

IMG_7645
Nee, nee, nee, dit is dus helemaal niet goed gegaan Holly Hobby! Mijn oma heeft mij geleerd dat de achterkant van je borduurwerkje er bijna net zo mooi uit moet zien als de voorkant! De maakster van dit borduurwerkje is bij de letters van links naar rechts gegaan en die draden schijnen door naar de voorkant en dat kan dus niet! NIET GOED! Vast met liefde gedaan, maar NIET GOED!

IMG_7649
PFFFFFFFFFF!!!! Pappa Piet en mamma Riet komen even langs, want ze hebben post gekregen! Hier, lieve Luna-lezer, zie je dat mijn vader voor 100% is afgekeurd… Het staat zwart-op-wit. Mijn ouders vieren dit met een appelflap voor oppasmeisje M. en mij (en voor zichzelf natuurlijk). Het is klote dat hij volledig arbeidsongeschikt is, want m’n vader zou echt graag nog wat doen, maar het zit er lichamelijk gewoon niet meer in. Deze uitspraak geeft zoveel RUST!

IMG_7651
Dit geeft mij dus geen rust. Het is onze tent en die ligt over onze nieuwe heater gedrapeerd. Ik kan niet naar de tuin, niet naar de schuur, niet naar de containers om dingen weg te gooien. Ik krijg de tent er niet in mijn eentje vanaf, dus ik raak hier lichtelijk, volledig van over de floss.

IMG_7660
Oppasmeisje M. gaat verder met haar knutselwerkje en raakt ook ietwat lichtelijk over de floss, maar besluit daarna, heel slim, om verder te schrijven in haar vriendinnenboekje!

IMG_7688
Mijn knutselwerkje is lekker wel af! Ooooh, wat oneerlijk en slecht en helemaal niet opvoedkundig correct! Of wel? Ik weet het niet hoor…

IMG_7664
Dit is het heen-en-weer-schrift van oppasmeisje M. waarin ze kan schrijven wat leuk is aan een dag en wat niet. Ik lees in haar schrift dat ze vandaag een moederdagcadeautje heeft gemaakt op school en dat ze dat heeft meegenomen naar huis en… eh… eh… OH FUCK!!!! Het regent en hagelt en onweert buiten en dat moederdagcadeautje heeft M. bij mij in de fietstas gedaan en mijn fiets staat buiten en… oooooohhhh!!!! PANIEK!!!!!!!

IMG_7669
REGEN!!!! Ik haal het moederdagcadeautje net op tijd op de fietstas! PFFFFF! Hartstikke handig, zo’n heen-en-weer-schrift!

IMG_7672
We eten asperges met ham en ei en roomsaus en nieuwe aardappeltjes. Hmmmm… van de restjes asperge(schil) maak ik een aspergeroomsoep… die is ook lekker!

IMG_7676
Nina moet ook even die oranje-glitterbril op.

IMG_7682
Staat je sexy Nien! Nog even Utopia kijken en wat andere stomme tv-programma’s en dan weer naar bed. Een saaie, maar goede dag vandaag!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Noorderlinge schreef:

    LOL check die vent op de trap rechtsachter oppasmeisje M die poseert met haar gave bril

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *