web analytics

1

CHOCOLADELETTER, DROMEN & DRUK

middengelukt1

IMG_8462
Hahaha! Nooit te oud om iets in je schoen te krijgen, toch?

IMG_8463
Ik smeer brood voor de puber en de man.

IMG_8464
En als de een naar school en de ander naar z’n werk is ga ik zelf ook aan het werk. Even tussendoor deze goede deal bestellen.

IMG_8472
Ik ben de hele dag hiermee bezig.

IMG_8474
Bruce vindt dit prima liggen.

IMG_8475
Ook nog een opdracht tussendoor.

IMG_8479
M’n vriendin is zo grappig.

IMG_8480
Helaas is de inhoud niet zo grappig. Ik moet perfect gesneden vilt hebben! Niet met de hand geknipt. ZUCHT EN STEUN! Hier kan m’n vriendin overigens niets aan doen, want zij heeft het ook maar ergens besteld. Het vilt is ook nog eens zo hard als; karton… Goedkoop is duurkoop in dit geval. Aaaargh! En ik wil verder, ik moet door!!! En dat gaat nu niet!!! Adem in en adem uit.

IMG_8470
Nou, dit is wel een heel slecht gelukte foto. Ik merk dat ik er plog-technisch wat minder zin in heb. Of eigenlijk; ik heb er steeds minder tijd voor. Of eigenlijk; ik maak er steeds minder tijd voor. Maar; de kippenragout die de oppaspuber maakte van vorige week smaakte vandaag nog net zo lekker in ieder geval.

IMG_8471
Bruce doet alsof hij een kerststal-schaapje is. Vroeg naar bed. M’n hoofd maakt overuren. Vandaag gezegd tegen m’n man: “Ik ben aan vakantie toe.”

Vorig jaar kreeg ik ook cadeautjes van de oppaspuber!

Vorig jaar kreeg ik ook cadeautjes van de oppaspuber!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Margreeth Kelly schreef:

    Een boodschappenpakket van 12,95 waar ook nog iets glutenvrij in zit?? Onmogelijk! ?
    Niet normaal dit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *