web analytics

1

PLOG VRIJDAG 1 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5269
Lekker dan.

IMG_5271
Wow! Wat een prachtige illustratie in de Volkskrant!! Hij is van Raoul Deleo (www.raouldeleo.com). Word ik blij van zo op de vroege ochtend. Ik heb wederom niet goed geslapen, ondanks de codeïnefosfaat-pillen. Ik ben er helemaal klaar mee, met het gehoest. Vannacht neem ik een slaappil. Ik moet slapen, want ik merk dat m’n totale energie begint af te nemen van dat gehoest en ge-niet-slaap.

IMG_5275
Aaaaaaaah! Goed ochtendritueel met de oppaspuber; puppy’s kijken op TLC!

IMG_5276
Alweer naar de LIDL geweest met m’n ouders. M’n moeder krijgt weer een paar flesjes Lush mee. Vindt ze lekker.

IMG_5278
Nina had graag een stukje croissant gekregen als het eventueel mogelijk is.

IMG_5290
Pffffff! Uit m’n tenen schrijf ik een review voor Climaximaal.nl. Ik zit een beetje in een sekstoy-schrijf-dip.

IMG_5293
Wow! Dit is nog eens een goede AliExpress-dag! Allemaal leuke dingetjes om in de dromenvangers te hangen. Zin in!

IMG_5294
Maar ja, dit weekend staat in het teken van het schilderen van weer 40 kisten.

IMG_5295
Het hele huis wordt weer overgenomen door kisten, vogeltjes, verf en glitter.

IMG_5297
Ik krijg het er warm van.

IMG_5303
J. en ik kijken de nieuwe show van Jim Jefferies. Wat ziet hij er goed uit. Gestopt met de drank en de drugs denk ik, want inmiddels voorzien van vrouw en kind. Gelukkig maakt hij wel nog steeds snoeiharde grappen (ook over z’n vrouw en kind), dus ‘helemaal zichzelf gebleven’.

IMG_5305
Even hangen.

IMG_5306
Nina hangt even op mij.

IMG_5309
’s Avonds geef ik een privé consult over vibrators onder het genot van een wijntje. Een kennis zag door de bomen het bos niet meer en vroeg of ze even langs mocht komen om de vibrators te zien en te voelen (op het droge uiteraard). Ze weet het nu nog niet, maar in plaats van kiezen uit 100 vibrators hoeft ze nu nog maar te kiezen uit 5 goede. Goed bezig!

IMG_5312
Bruce wil iets.

IMG_5316
Dit. Maar dat krijgt hij mooi niet, want wij vinden ze zelf veel te lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Bezig bijtje!
    Lekker haring mmmm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *