web analytics

0

EEN JURK, LEUKE POST & AMETHYST

middengelukt1

IMG_7378
Om 7:00 opgestaan, administratie, schrijven, mails beantwoorden en om 10:30 stond mijn favoriete oppaspuber voor de deur, want het is herfstvakantie! Vandaag even een chill dagje met wat huiswerk, morgen samen op pad. Ik heb me laten overhalen om samen naar de bioscoop te gaan (een film met Peter Pan) (en ik val meestal in slaap in de bioscoop, dus dat wordt nog wat). Deze jurk heb ik zomaar gekregen van @kekkiepost en wordt ook nog een thuis bezorgd door haar vader! Wat een service! In de doos zaten ook nog wat kokerrokken en een riem en truitjes! WOW! Past allemaal perfect.

IMG_7379
M. en ik kijken naar Back To The Future deel 1, want vandaag is het dus 21 oktober 2015, dé dag uit de film.

IMG_7380
We krijgen alleen de ondertitels niet synchroon, dus doen het uiteindelijk maar zonder. Meteen goed voor haar Engels, dus ook een soortement van huiswerk. En M. heeft ergens het licht gezien, want al haar andere échte huiswerk gaat daarna vlot en goed. Grote opluchting en nu maar hopen dat ze deze stijgende lijn de komende 80 jaar volhoudt.

IMG_7381_1
Ik krijg post van Willeke! Lintjes, wolletjes en zwanenveren! En een kekke poezenkaart! <3

IMG_7384
We kijken nog even naar Heel Holland Bindt Een Bosje Bloemen en gelukkig zit onze Tielse Jelte er nog in.

IMG_7387
Ik krijg nog meer post, maar het is niet wat ik dacht dat ik besteld had. Ik wilde eigenlijk kleine amethyst-stenen, maar deze wegen bijna een pond en zijn iets, echt iets maar, kuch, te zwaar om in een dromenvanger te hangen.

IMG_7390
Een gezellige retro-gedekte-tafel.

IMG_7391
Catfish; educatief gezien een heel goed programma voor pubers.

IMG_7393
En uit de diepvries eten is heel goed voor m’n #diepvriesdetox. Ik moet zeggen; we eten dus echt zoveel mogelijk uit de diepvries en ik geef m’n ouders af en toe wat biefstukken en stukken rosbief mee en ik merk dat er wat meer ruimte komt. Als het straks buiten gaat vriezen, dan kan ik de inhoud tijdelijk in de tuin neerzetten en in ieder geval de diepvries schoonmaken. Ik kan niet wachten.

Vorig jaar had ik een goede werkdag...

Vorig jaar had ik een goede werkdag…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *