web analytics

2

DAGJE ARNHEM, MC DONALDS & BIOSCOOP

middengelukt1

IMG_7394
Donderdagochtend! Herfstvakantie! Vroeg opgestaan, zodat ik nog even wat kan werken op de computer voordat de oppaspuber wakker wordt.

IMG_7395
Maar die oppaspuber is helaas geen ‘echte’ puber en totaal niet van het uitslapen. Ze mocht iets leuks kiezen om te gaan doen in de herfstvakantie en ze koos voor ‘naar de bioscoop’. Okay dan! Ik bestel kaartjes bij de nieuwe Pathé in Arnhem, voor Pan (iets met Peter Pan).

IMG_7404
Had ’s ochtends ook nog deze dromenvanger gemaakt en M. geeft ‘m een naam: Magical Forest (omdat-ie haar aan elfjes en bos doet denken) (ik reken ’t goed). Hij kost 39 euro en ik moet ‘m nog online tussen de andere dromenvangers zetten.

IMG_7405
Ik maak een ontbijtje. Wraps met kaas in het tosti-apparaat.

IMG_7407
Ondertussen kijken we naar 24Kitchen met Rudolph en die is iets aan het maken wat er niet zo lekker uitziet. Macaron-hamburgers met chocolademousse en perzik en niet echt appetijtelijk.

IMG_7414
Hé! Hier is het alweer een paar uur verder. We zijn met de trein naar Arnhem gegaan en hebben uiteraard ook even een rondje Primark gedaan. M. kreeg een onesie (ijsbeer) en ik heb mezelf ook een nieuwe pyjama aangeschaft. En ook meteen 10 nieuwe maillots, want die waren aan vervanging toe. En misschien nog wel veel meer, want zo gaat dat bij de Primark.

IMG_7417
M. mocht kiezen wat we zouden eten.

IMG_7419
En we oefenen meteen nog wat met Nederlands door de zinnen op de verpakkingen te ontleden.

IMG_7421
En hier staan we op de bovenste verdieping van de Pathé. Met uitzicht over heel Arnhem. Heel tof.

IMG_7422
Echt gaaf.

IMG_7425
Ehm. Ja, je gaat een dagje uit of niet.

IMG_7426
Het is een 3D-film. Ik heb het niet zo op 3D-films, want dan moet ik een bril over m’n bril doen en dat zit nooit zo lekker en ik kan me ook nooit zo goed concentreren op de film, maar… het ging eigenlijk best goed. Ik ben niet in slaap gevallen en Pan is écht een superleuke film.

IMG_7433
En kijk de oppaspuber hier eens shinen! Die had een topdag. Ik ook trouwens.

IMG_7436
En die topdag toppen wij af met een ijskoffie bij de Starbucks. Die kon er ook nog wel bij.

IMG_7438
Weer met de trein naar huis en thuis nog even een kopje thee op de bank. Nina had ook graag een nieuwe pyjama gekregen.

IMG_7439
Dikke pech, want deze is van mij!

Vorig jaar maakte ik een mug cake...

Vorig jaar maakte ik een mug cake…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Corine Hartings schreef:

    Heerlijke film Huub en ik zijn vorige week geweest. Klinkt als een superdag!!!!

  2. Jan Folkersma schreef:

    Oei! Die pyjama heeft wel een heel grote aai-factor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *