web analytics

1

PLOG DONDERDAG 16 FEBRUARI 2017


De post arriveert met deze gedrukte Dream Cards… die  moet ik allemaal los gaan snijden de komende dagen. Dit zijn 12 kaartjes en dat op 50 vellen is dus 600 kaartjes los snijden. En dan komen er volgende week nog een keer 150 vellen met andere kaartjes. Waar ben ik aan begonnen?


Hier is het alweer middag! Ik heb de oppaspuber uit school opgehaald en we zijn even samen naar de stad geweest om een cadeautje voor haar ouders te kopen (die waren 12,5 jaar getrouwd) en om een cadeautje voor haar zus te kopen (die is vandaag 18 geworden). HOERA! Hier heb ik Tiara op schoot, een hele knappe hond. Zelf voel ik me met de minuut zieker worden. Hoesten. Kuchen. ZIELIG!


WOW! Wat een onwijs gave taart!!!!! Hiep hiep hoera!!!!


Na de taart en de felicitaties neem ik de puber weer mee naar huis, want er moet dus wel gewoon huiswerk gemaakt worden. Duits.


OMG! Moeilijk! Duits is nooit  mijn vak geweest en ik moet zelf ook weer heel diep graven. Maar het lukt me nog om alles uit te leggen. Enigszins. Naamvallen, aaaaargh!


Nina voelt zich ook niet echt tiptop vandaag. Solidair met mij, zoals je doet als BFF’s.


Pasta met spinazie en mascarpone en pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.


De rest van de avond lig en hang ik op de bank onder een dekentje. Snif. Snaf. Snuif. Adem in (poging tot) en adem uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Bah verkouden…..prachtige taart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *