web analytics

3

FLOW WEEKLY, BLOEMEN & BROWNIES

beginpaginatotaal

IMG_6005
Begin de dag met het smeren van de boterhammen voor je man. En die van oppasmeisje M. En die voor mezelf.

IMG_6007
De echtgenoot krijgt een glitterpony mee tussen z’n brood. Vindt-ie leuk.

IMG_6010
M. naar school brengen, Nina uitlaten, het is ook elke donderdag hetzelfde! Nou ja, het was niet hetzelfde in de schoolvakantie, dus eigenlijk is het weer anders.

IMG_6012
Hij weer naar binnen.

IMG_6015
Frank ligt de hele dag op het dakje bij de buren te kijken of Martin de buurkater een potje wil vechten. Ik ben de hele ochtend en begin van de middag aan het schrijven. En dat is saai, dus geen foto’s.

IMG_6017
Door lezer Jan wordt ik geattendeerd op het programma Meer Voor Mannen van Maxime Hartman. HILARISCH! Maxim: “Als wij als man iets niet doen, ik heb het zelf ook vaak meegemaakt, dan blijven de beentje gesloten ’s avonds en dat is ook niet leuk, dus hebt als man weinig keuze.” Man: “Ja, het is schipperen.” Ik zou zelf ook even gaan kijken: HIER.

IMG_6020
Dit is nog eens een briljant concept; de FLOW Weekly! Elke week een nieuw schriftje op je deurmat.

IMG_6021
Met daarin een weekplanner.

IMG_6022
Een dagplanner.

IMG_6023
En allerlei leuke quotes en plaatjes en ruimte voor je eigen teksten en nog meer plaatjes. GENIAAL! Ik heb mezelf een abonnement cadeau gedaan… ze kosten maar 99 cent per stuk!!!

IMG_6024
Ik heb het al 20 jaar in de kast staan en in de tussentijd zijn er diverse relaties gesneuveld, dus met die ‘dit boek kan uw relatie redden’ zal het wel meevallen. Er staan overigens wel erg herkenbare dialogen en situaties in.

IMG_6025
Even snel naar de brievenbus en dan M. weer ophalen van school.

IMG_6028
Joh?

IMG_6029
Ik ben al onderweg!

IMG_6031
M. haalt even haar gymspullen op bij haar moeder en daarna doen we even wat boodschappen. We fietsen ook nog even langs de Secunda (de kringloop van Tiel). We zijn op zoek naar een goedkoop radiootje, maar die verkopen ze niet. Wel verkopen ze daar dit afgebladderde memo-bord voor € 12,50!!! Die dingen liggen voor 5 euro bij de Xenos en dan… ach… ik moet me hier niet zo druk om maken.

IMG_6032
Doet Nina ook niet.

IMG_6034
Thuis kijken we even naar het programma Hollandse Beste Bloemstilist. Monique uit Tiel doet ook mee. Maar Monique uit Tiel haalt nog niet eens de 2e ronde. Jammer joh!

IMG_6038
Nina is een beetje hangerig.

IMG_6043
Oppasmeisje M. is zondag jarig, maar wil morgen graag trakteren op haar nieuwe school. Ik wilde graag weer helemaal los met leuke glitters en dingen en uitdeelcadeautjes, maar dat is dus NIET COOL OP DE MIDDELBARE SCHOOL, Luna!!! Okay, I get you point, dan worden het brownies. We gaan een vergelijkend warenonderzoek doen tussen Homemade, Dr. Oetker en Excellent van de AH!

IMG_6044
Ze kunnen allemaal tegelijk de oven in.

IMG_6045
Maar welke zal winnen???

IMG_6047
Eerst eten! Dit keer een soortement van Mexicaanse rijsttafel, maar ik ben de enige die rijst neemt, want de rest neemt een tortilla. Ik vind het zo lekker dat ik morgen weer Mexicaans wil eten, zo lekker!

IMG_6050
M. checkt een make-up tutorial op Youtube.

IMG_6052
En we zien de moeder van het meisje van de make-up tutorial synchroon op de tv! Scary! Okay, flauw, het is Inez Weski, de Nederlandse advocate en ik heb mijn ogen ook altijd zo zwart, dus het had ook mijn moeder kunnen zijn. Sort of.

IMG_6056
We kunnen nog niet alle brownies met elkaar vergelijken, want de Excellent-brownie moet nog worden voorzien van een laagje witte chocolade. Maar de strijd tussen Homemade en Dr. Oetker is unaniem gewonnen door Dr. Oetker.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Monique schreef:

  Maar jij hebt tenminste (zichtbare) wenkbrauwen!

 2. Marjan schreef:

  En jij hebt heel veel twinkel in je ogen…. plezier, jolijt, fun! Ik bedoel maar…..
  Ik ga de hond uitlaten… het is een puberloos weekend (beide pubers zijn naar hun logeerhuis) en dan mag ik hond uitlaten en voederen en spelen en knuffelen enzo….

  Fijn weekend!

 3. Jan Folkersma schreef:

  w00t!! Thx 4 da mention. Ik hartje jou 4ever. Mocht ik je niet meer spreken: goede reis en prettige vakantie @Jamaica.
  *TIP* Go easy on da rumbonen, zwarte mannen, joints, eigenlijk alles.
  XXX.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *