web analytics

3

LELO ISLA, INDIA & THOMAS VAN AQUINIA

beginpaginatotaal

IMG_5920
Heb je honger Nien? Yep! En dorst! Graag even bijvullen en snel. Het is 6:30, de echtgenoot gaat vandaag een dagje vissen met m’n vader. En ik ga gewoon lekker achter de pc aan het werk.

IMG_5923
Maar eerst dus even alle beesten eten geven en aaien en aandacht.

IMG_5925
En eerst even 20 minuutjes onder de zonnebank, even voorbruinen voor Jamaica!

IMG_5929
Ik krijg een foto doorgestuurd van de echtgenoot. Hij zit lekker en heeft al 2 karpers gevangen (uiteindelijk zou hij ook niet meer vangen dan dat).

IMG_5936
Wat moet je?

IMG_5938
Nee, die boterham met de runderrollade van gisteren is van mij.

IMG_5948
Nog maar een keertje uit dan maar. Het heeft toch wel wat, de herfst. Wat dan? Iets heel depressiefs!!!

IMG_5951
Hier word ik ook niet blij van… een PloesiePoesie die bijna klaar is om te verzenden trek ik per ongeluk kapot (want ergens niet goed vastgenaaid). Ik moet er duidelijk nog even inkomen.


Ik nam vandaag ook nog een filmpje op.

IMG_5954
Ehm… ik weet niet wat ik hiervan moet vinden. Een festival in Tiel met de naam Fruitify! Eigenlijk wel grappig, al ken ik geen enkele band of dj die er komt. Meer info (www.fruitify.nl) (even m’n stadje op de kaart zetten) (misschien wil dochter S. wel even langs a.s. zondag).

IMG_5959
Ik test deze LELO Isla (en ik schrijf meteen een review). Op zich wel aardig en effectief, maar totaal niet schoon te maken (en ik ben namelijk een hele goede huisvrouw) (kuch).

IMG_5967
Sid wil ook onder de zonnebank.

IMG_5969
Ik haal oppasmeisje M. op van school. Vroeger was dit de Sint Thomas van Aquine-school blijkbaar. Wist ik niet. Ik dacht dat het Sint Thomas van Aquino was, maar de man had blijkbaar velen namen (en was nogal met God bezig) (en er is een hele stroming naar hem vernoemd: het Thomisme).

IMG_5978
M. is niet in heel goede doen, dus ik laat haar maar even acclimatiseren. Het is ook allemaal wat; nieuwe school, nieuw ritme! Ik begin gewoon alvast aan het avondeten.

IMG_5981
Als de echtgenoot thuis komt van het vissen is M. ook weer enigszins gezellig en uit haar bui. We kijken met z’n allen naar Extreme Hoarders en verbazen ons over hoe veel troep mensen kunnen hebben.

IMG_5982
Het is voor mij zeer belangrijk dat ik dit soort programma’s met regelmaat kijk, want ik zou zomaar zelf in zo’n programma kunnen belanden over een paar jaar. Niet de bedoeling!

IMG_5988
Oh, gelukkig had ik vanmorgen ook nog gestreken, dus het valt nog mee met mijn hoardings-gevoeligheid.

IMG_5991
Sid leest de krant.

IMG_5992
WOW! Een volledige Indiase rijsttafel op tafel getoverd. Hmmmm!

IMG_5996
Allemaal even uitbuiken op de bank.

IMG_6003
Als M. op bed ligt kijken we diverse programma’s en de echtgenoot is ook druk in de weer om allerlei programma’s op te nemen, want ineens komt er heel veel leuks! Iets Hollands Beste Bloemstilist, The Undateables, De Zomer Voorbij en Thuis voor de Buis… Mijn angst dat er in het programma Thuis voor de Buis weer allerlei programma’s voorbij zouden komen die we de voorgaande week hebben gekeken werd waarheid. Note to self voor de honderdste keer; echt minder tv kijken. Van mij mag-ie de deur uit.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Haha, het is “karperSvissen” Zie Maxim Hartman’s “Nog meer voor mannen” *tip*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *