web analytics

1

ISSUES OP DE SERVER, RUCOLA, BROWNIES EN HUISWERK OP MAANDAG

middengelukt1

IMG_2924
Hoera! Het is weer maandag! Met dan eindelijk weer een normale week, want oppasmeisje M. is weer beter. Ik ga, samen met kantoorkater Bruce, weer aan het schrijven. Ik sta al bijna 3 weken veel te laat op voor mijn doen, dus ik heb het idee dat ik elke dag wat uren te kort kom. Ook vandaag was het weer 9:00, maar ja. Dan zal ik het wel nodig hebben gehad, hè?

IMG_2926
Planning voor de hele week maken qua blogpostings.

IMG_2930
Ja, we hebben er zin in.

IMG_2932
Dit is dan weer even wat minder. De site van Anoeschka draait op mijn server, maar ik heb dus erg weinig verstand van servers. En er zit iets niet goed! PANIEK! Ik zoek van alles uit, maar begrijp er bar weinig van en durf eigenlijk ook op geen enkel knopje te drukken, bang dat ik dan echt alles kapot maak. Gelukkig reageert blogdinosaurus Roland (van www.rolandow.com) op mijn schreeuw om hulp op Facebook. Ik geef ‘m alle inlogcodes en binnen een paar minuutjes is het probleem opgelost. Hoera voor Roland! Uiteindelijk wordt het toch weer een dagje van 8 uur non-stop achter m’n beeldscherm.

IMG_2933
J. zit beneden weer in de UFO-modus. Dit mannetje heeft z’n hele leven op Area 51 gewerkt en besloot een dag voor z’n overlijden (hij had kanker, ging niet meer goed komen) een boekje open te doen over alles wat hij daar gezien heeft. Inclusief foto’s van aliens. Okay. Hmmm… hoax of niet? Geen idee.

IMG_2934
’s Avonds eten we de lekkerste salade EVER!

rucolasaladevenkel
Het is een rucolasalade met venkel, roquefort en amandelen. Echt superlekker! Maar dan ECHT!

IMG_2935
Met aardappeltjes uit de oven met gepofte knoflook.

IMG_2937
J. staat ’s avonds weer te bakken (brownies) (geen foto, want allemaal op). Terwijl hij bakt zit ik met m’n laptop op de bank. Toch nog even verder werken.

IMG_2946
En ik hou me bezig met het huiswerk van dochter S.! Ze is haar boeken vergeten en dus ook haar huiswerk (wat ze wel had gemaakt). Ik zet alles op de foto en nu maar hopen dat ze niet na hoeft te blijven.

IMG_2950
We wilden eigenlijk vroeg naar bed, om weer een beetje in ons oude ritme te komen, maar dat is niet gelukt. Dat krijg je ervan als America’s Next Top Model zo laat begint en er daarna ook nog 2 leuke programma’s komen. Op deze foto is goed te zien dat wij ons bed dus eigenlijk nooit opmaken. Het leven heeft geen zin, waarom je bed opmaken, je moet er ’s avonds toch weer in!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Else schreef:

    Niet opmaken . . . openslaan – frisse lucht. Heb je al een salade top10 op culunair ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *