web analytics

3

PLOG MAANDAG 7 JANUARI 2019


Holy. Shit. Wat. Heb. Ik. Een. Kater. En we hebben op zich lekker doorgedronken gisteren, maar ook weer niet als een gek lopen tanken. Wel heb ik 6 verschillende soorten witte wijn door elkaar gedronken, dus ik denk dat het daaraan ligt. AU. Ik heb zelfs zo’n kater dat ik de daglichtlamp niet aandoe, omdat het licht veel en veel te fel is. Ik plog wel even de zondag en dat is een prestatie van wereldformaat.


Ook een prestatie van wereldformaat; ik maak een sushi bowl als ontbijt/lunch.


Ik pak de dromenvanger-bestellingen van het weekend in! Heel blij dat de shop weer gevuld is en dat ik ze ook weer verkoop (ja, als er niks in de shop staat, dan kun je ook niks verkopen).


De rest van de dag dompel ik me onder in het nieuws. Het maakt me zo boos.


Het is er ook een prima dag voor. Jesus, wat een mistroostig grijs weer. Vreselijk depressief. Wél leuk; ik sprak voor het eerst sinds bijna 10 jaar weer met vriend F. uit Amsterdam! Een gesprek alsof we elkaar gisteren nog zagen. Heel fijn. Ik heb ‘m gemist en ga binnenkort bij hem en z’n zoon (die nu een kop groter zal zijn dan ik) eten!


Ik ging vroeg naar bed, maar werd later weer wakker en kon niet meer slapen. Lekker dan. Oh! Ik sprak vandaag m’n huisarts en die adviseerde om het nog een weekje aan te zien met de bal in m’n wang. Wie weet trekt het nog weg. Gelukkig is het niet meer zo blauw, geen en groen. Zucht. Is het al lente?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Marjan schreef:

    Ik vind het best dapper dat je dan mét een kater toch heel vroeg in de ochtend zit te ploggen…. (maandagochtend dan) en dat je dan mét diezelfde kater daar toch nog foto’s van weet te maken…. En ja sommige vriendschappen zijn inderdaad zo…. dat je na zoveel jaar, gewoon verder praat waar je jaren geleden bent gebleven, alsof het gister was. Om te koesteren……

  2. ingrid schreef:

    Mooi! Waar een grauwe grijze dag al niet goed voor is.
    Op naar het voorjaar:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *