web analytics

5

U2, ZWERFIES & KACHUMBER

beginpaginatotaal

IMG_4004
Het is maandag, 6:09 en ik heb er zin in! Nee, echt! Ik hou van maandagen, omdat de hele week nog alles mogelijk is.

IMG_4011
Ik maak een smoothie met mango…

IMG_4012
…en peer! Die was helemaal niet zo lekker, maar fuck it, ik voel me goed en ik kreeg m’n eerste pillen-vitamine-shotje er ook mee weg!

IMG_4015
Oh, wat een gezellige kopjes heb ik toch!

IMG_4016
Bruce en ik gaan aan het werk, maar worden nog even afgeleid door deze Kiss-kat.

IMG_4021
Het is maandag, dus ik zal eerst deze tyfusbende even wegwerken in het washok. Ik doe 3 wassen en ik hang ze ook nog op! SCORE!

IMG_4024
Ik regel nog wat UWV-zaken voor m’n vader.

IMG_4027
Tijdens het schrijven draai ik wat oude platen van U2. Nou ja, draaien, draaien, ik kies een playlist op Youtube.

IMG_4028
Nina kreeg dit van m’n moeder. Het is een poepzakjes-houder! Superlief.

output_SNEyrc
Look into my eyes, look into my eyes, no, not around the eyes! M’n ouders kwamen dus even langs op de koffie. En om wat zakken potgrond te brengen, want die waren in de aanbieding bij de Praxis.

IMG_4044
Ik schrijf de rest van de dag alleen maar over seks, seks, seks. Dit is een 3-in-1 plug die ik een tijdje terug teste. Ik vond er niks aan, maar ik poseer hier wel even als een volleerd Wehkamp-model.

IMG_4059
Ik eet zelfs m’n lunch achter de computer. Wel een hele gezonde lunch.

IMG_4077
Ik kom alleen maar een paar keer naar beneden om te checken of Nina er nog lekker bij ligt. Nina heeft een hangdag.

IMG_4089
Maar ze moet toch nog een keertje uitgelaten worden! Ik maak meteen van de gelegenheid gebruik om wat #zwerfies op te rapen. Deze goede gewoonte heb ik afgekeken van Natasja. Zij raapt iedere dag 1 stuk zwerfvuil op en maakt daar dan een foto van voor op haar plog. Ik heb meteen een stuk of 10 #zwerfies tegelijk gedaan. De vuilnisbak was meteen vol. Misschien neem ik morgen wel even een vuilniszak mee, want het gebied waar ik Nina uitlaat ligt vol met troep.

IMG_4094
Weer aan het werk en ik word ondertussen maar 1 keer afgeleid door een aangekleed beest.

IMG_4096
We eten gebakken aardappeltjes met shoarma en een kachumber-salade.

kachumber
Het recept staat op www.culunair.nl: HIER.

IMG_4098
Nina heeft een uur zo gestaan. Vond ze lekker.

IMG_4106
Nog 1 aankleed-beest dan, omdat ik er zo blij van word!

IMG_4107
En een kopje thee met Nina.

IMG_4119
Dit is mijn lievelingsthee. Vandaag dan.

IMG_4114
Okay, nog 1 rondje dan. Ik hou zoveel van Nina, vooral als ze zo snugger kijkt. Morgen gaan de verkering en ik in ondertrouw, dus dat wordt een bijzondere dag!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Patchwork schreef:

  Maak je ´t UWV ook duidelijk dat JIJ al die formulieren voor je vader in orde maakt? Voordat ze daar ´t beeld krijgen dat je vader dat allemaal wel weet te verhapstukken en daardoor een verkeerd beeld krijgen van de ´competenties´ (zo heet dat tegenwoordig) van je vader en ´m straks een digi-job bij een verzekeringsmaatschappij aanbieden, o.i.d? Ik ben blij dat ik zussen heb om ´lasten´ mee te delen, maar nog blijer met een vader die, op zijn 80e, eerst zelf alle instanties af fietst/rijdt als ie iets niet snapt, voordat hij ons ermee opzadelt. Blijft hij nog fit bij ook en houdt er anderen mee aan het werk. Ik realiseer me dat jij, als je in loondienst was, al je vakantiedagen op zou moeten maken aan mantelzorg….Hoezo ´niet lief´.

  • Luna schreef:

   Dat weten ze bij het UWV en bij de ARBO-dienst, althans, dat heb ik overal denk ik wel duidelijk gemaakt… Door het woord ‘opzadelen’ te gebruiken lijkt het net alsof het een bewuste keus van mijn vader is om mij al deze dingen te laten regelen, maar dat is het niet (maar dat weet jij ook wel denk ik, want je leest hier al heel lang mee)… Het is nu eenmaal zoals het is en ik ben zelf erg blij en dankbaar voor het feit dat ik niet in loondienst ben en dat de verkering een vast salaris verdient en begrijpt dat ik mijn ouders hiermee wil helpen… Als je, zoals mijn vader, niet gewend bent om met dit soort instanties om te gaan, een niet zo best korte termijn geheugen hebt (jarenlang containers gelost met waarschijnlijk giftige stoffen) en gewoon niet met een computer om kan gaan (behalve een tablet om op te Candy Crushen) dan is het fijn dat er iemand is die je helpt… vroeger deed mijn moeder dit allemaal (en nog steeds zoveel als ze kan), maar die heeft de afgelopen 2 jaar genoeg te verduren gehad (en m’n vader trouwens ook)… Ik ben blij dat ik ze hiermee kan helpen… en zou ik dat niet doen, dan denk ik dat m’n vader ‘m volledig zou flippen van de stress en ’s nachts geen oog meer dicht deed (en dat willen we natuurlijk helemaal niet, haha)… Het is dus goed zoals het is… we hopen alleen wel dat er een einde aan komt binnenkort… echt even rust voor iedereen! Ik ben blij dat voor jou dat je zussen hebt en een gezonde vader! :-)

 2. Else schreef:

  Ik heb ook een voorliefde voor flessen, statiegeld is meegenomen en de grote plastieken gebruik ik in de moestuin om de paprika en tomatenplanten de 1e paar weken door te krijgen. Dus aangezien je GROOTSE plannen voor de tuin hebt zou ik zeggen neem een shopper mee tijdens de Nina-uitlaat-ronde.

 3. Else schreef:

  O stom vergeten, fijne dag gewenst vandaag !

 4. Patchwork schreef:

  Ja, verkeerde woordkeus van me, sorry! En trouwens, mijn vader móét wel alle instanties affietsen, omdat hij ook niet met de computer kan omgaan (en ´t ook nog eens vertikt te leren, terwijl mijn moeder nu wel op cursus is.. maar goed, hij kan weer andere handige dingen.). Van dat kortetermijn geheugen wist ik niet- veel Chinese pakketjes dus? Dat is waarom ik met een grote boog om die Eurowinkels, en ook Xenos, heen loop: de formaldehyde- en insecticidestank komt je tegemoet! Ik ben echt gemeend blij dat je zo´n begripvolle achterban hebt en de dingen kunt doen zoals je hart je ingeeft, zodat niet iedereen hoeft te flippen. Ik zat gewoon voor me uit te denken wat iemand zoals jij, en je vader, moet als die geen verdienende partner heeft en niet kan rondkomen van een zzp-inkomen en dan ook nog de zweep van de bijstand over zich heen zou krijgen, of als je in loondienst bent met een sikkeneurige baas, qua stress. In deze verkiezingstijd zijn jouw soort situaties, qua zorg en werk, goed overdenkingsmateriaal, door de hele context. Heel goed dus juist dat je dit soort blogs plaatst, ter overdenking voor de happy few. En ook al heb ik zussen, ik zet me toch wel al schrap voor de toekomst, want ik woon helaas niet zo dicht in de buurt van mijn ouders, rijbewijsloos, en ben single en zzp´er… Vandaar dat ik me NU nog even gelukkig prijs. Enfin, je kent me al langer :-) Ik vind je een kanjer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *