web analytics

20

ADHD, ONDERTROUW & LIEFDE

beginpaginatotaal

IMG_4120
Dit is mijn laatste ochtend als niet-officieel-verloofde-vrouw. HAHAHA! Het is 6:45 en ik ben er helemaal klaar voor.

IMG_4133
Ik laat Nina uit en ineens zie ik het! De kont van Nina ziet eruit als een luiaard. #iseefaces

IMG_4138
Nina en Frank doen daarna maar weer een hangdag.

IMG_4143
Ik neem nog even een broccolisoepje.

IMG_4139
En daarna gaan de verkering en ik op pad! Vandaag gaan we officieel in ondertrouw. We nemen deze knapperd mee. Op een gekopieerd papier dan. Vriendin L. wordt mijn getuige.

IMG_4154
M’n nagels matchen vandaag met m’n schoenen en m’n jurkje! SCORE!

IMG_4159
De verkering en ik zijn allebei ADHD-ers, maar dan wel van het intelligente en plannende soort. Wij kennen onszelf en gaan dus altijd expres te vroeg van huis, zodat we nergens te laat aankomen, want… we kennen onszelf. We zijn een half uur te vroeg bij het stadhuis, dus we halen eerst nog maar even een paar gebakjes bij patisserie Schroot voor straks.

IMG_4162
Nog steeds te vroeg, dus ook nog maar even een rondje bij de Kringloop en hier komen we ons huwelijksservies tegen!!! Het is prachtig en we zoeken er al een tijdje naar, maar omdat alles nog ingepakt moet worden en we daar dus geen tijd voor hebben, want waarom zijn we eigenlijk naar de kringloop gegaan, we zouden toch in ondertrouw, oh, God, toch ADHD, spreken we af dat we het servies over een half uurtje komen ophalen.

IMG_4165
Hallo stadhuis van Tiel!!!

IMG_4175
“Wanneer gaan jullie trouwen?”, vraagt de ambtenaar van de burgerlijke stand. Ehhhhhh?? “Moeten we dat nu beslissen dan? Kunnen we niet nu in ondertrouw en dan later een keertje verzinnen wanneer we precies willen trouwen?”, vragen we. Nee, dat kan dus niet. HAHAHA! Je zou toch zeggen dat de verkering hier ervaring mee heeft, want die is al een keer getrouwd geweest, maar we hebben eigenlijk nog niet echt over een datum nagedacht. We wilden vrijdag 13 juni, maar dat kost bijna 600 euro en dat vinden we belachelijk. “Doe maar de eerstvolgende keer dat we gratis kunnen”, zeggen we. Het wordt 18 juni. Prima datum. Lekker ad hoc en ADHD tot stand gekomen. De verkering tekent.

IMG_4176
En ik teken.

IMG_4177
De ambtenaar van burgerlijke stand doet nog wat dingetjes op de computer.

IMG_4178
Klaar! In ondertrouw. Officieel verloofd. Officieel trouwplannen. Op 18 juni worden we officieel man en vrouw. En word ik ook officieel de stiefmoeder van dochter S.! Ik kan het nog niet helemaal geloven, maar het gaat toch echt gebeuren.

IMG_4180
Als we bij het stadhuis naar buiten lopen staan mijn ouders als verrassing op ons te wachten om ons te feliciteren. LIEF!!!

IMG_4183
En ze hebben geluk, want we hadden ook speciaal voor hun een gebakje meegenomen.

IMG_4185
Bij thuiskomst treffen we ook een kaartje van de vaders van J.! Ook LIEF!

IMG_4186
Ik maak een paaskrans, maar dan in het vierkant.

IMG_4191
De paashaas is ook LIEF!

IMG_4193
Dit is een gedeelte van ons huwelijksservies.

IMG_4194
Met dus hele lieve, verliefde vogels. En ik ben totally in love met dit printje.

IMG_4198
“Ik voel me een beetje vreemd nu hoor”, zeg ik tegen J. als we samen op de bank zitten, “het is allemaal ineens wel snel gegaan en nou zitten we dan zo hier. En nou?” “Nou, niks”, zegt hij, “komt vanzelf wel goed hoor.” “Moeten we niet iets romantisch gaan doen dan nu?”, vraag ik. “Wat jij wil schatje”, zegt hij. We gaan uit eten en doen nog even snel een rondje in de Big Bazar. Hier geef ik de verkering een kusje.

IMG_4200
Bij Goya hebben we binnen 2 uur onze hele bruiloft, het feest, mijn jurk, zijn pak, de versieringen, de uitnodigingen, alles, maar dan ook alles bedacht. En alles wordt helemaal TOP! Het is leuk, het is low-budget en het past bij ons! WOEHOE! Wie zei er dat ADHD een probleem is? Als je allebei op dezelfde golflengte zit, dan ga je als een speer! Ik ben blij dat we op 1 lijn zitten.

IMG_4210
Cheers babe! Let’s get married. I love you!

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Wat een vrolijke boel. Gefeliciteerd!

 2. Sofie schreef:

  Joepie!
  Grappig “Doe maar de eerstvolgende keer dat we gratis kunnen” en slim.

  Ik heb hierbij, speciaal voor jullie ondertrouw dag een link met foto’s van een aangeklede buldog
  http://www.boredpanda.com/harper-lola-dog-friendship-rebecca-leimbach/
  En proficiat nog.

 3. Kim schreef:

  Waaaaah. Vet leuk! Gefeliciteerd! !

 4. Anna-Maria schreef:

  Wat gaaf! ons ondertrouw ging met zo…beetje lacherig, semi officieel en toen stonden mijn schoonouders toch buiten te glunderen. Maakte het toch extra mooi.

  Mooi servies!

 5. Mijnplog schreef:

  Zo gaaf!
  Leuk dat we ook vandaag hierin mee mochten kijken!
  Tof.

 6. Esther schreef:

  Proficiat ! mooi hoor !

 7. Esther schreef:

  Mooi servies! En onwijs gefeliciteerd natuurlijk.

 8. Maurice schreef:

  Super!
  En super lief van je ouders. Hahahaha

 9. Karin schreef:

  Leuk en helemaal tof :)
  Heeeeeeeeel erg gefeliciteerd!

 10. Iris schreef:

  Gefeliciteerd! Mijn vrouw en ik zijn vorig jaar op 13 juni getrouwd :-) Was een schitterende dag, waar ik met veel plezier aan terug denk, jullie dag zal ook om nooit te vergeten zijn!

 11. Marloes schreef:

  Gefeliciteerd! ik ben weg van je vierkante paasdinges…zo leuk!

 12. Gerda schreef:

  Ooooh spannend! Nu wordt het wel echt echt hoor! Geniet er van.
  En mooi servies!

 13. Marjan schreef:

  Wat gaaf! 18 juni was ook mijn trouwdag…. het was prachtig weer… dat wens ik jullie ook toe een zonnige, relaxte vreugdevolle feestdag!

 14. Nelleke schreef:

  Gefeliciteerd! En wat een gaaf servies.

 15. Bianca schreef:

  Hieperdepiep Hoera, Met veel plezier lees ik je blog en wil jullie hierbij van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk.

 16. Christa schreef:

  Van harte gefeliciteerd <3

 17. Patchwork schreef:

  Stelletje mafkezen! :-)

 18. pieke schreef:

  goeie datum! die dag ben ik 19 jaar samen met mijn liefie, we waren er jong bij zullen we maar zeggen..

 19. Jellebel schreef:

  Gefeliciteerd en heel veel geluk (alvast) samen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *