web analytics

7

SNOWY, ELVIS & M’N BESTEKLA

beginpaginatotaal

IMG_4232
Ik zei het gisteren al; je ziet er heel anders uit als je officieel verloofd bent.

IMG_4238
Ik begin mijn werkdag met allerlei leuke plaatjes die mensen me gestuurd hebben. Een aankleedbeest in de morgen is een dag zonder zorgen! HAHA!

IMG_4239
Zielig!!!! NOT!

IMG_4240
Dit zouden mijn bruidsmeisjes wel eens kunnen worden. Toch?

IMG_4241
Ik ontbijt met een broccolisoepje met soepstengels. Lekker! Wat doen die sokken op mijn bureau? Ik weet het echt niet, maar ze liggen er nu nog.

broccolisoep
Het recept voor de broccolisoep staat online! HIER!

IMG_4255
Bruce wil ook een stuk soepstengel. Mag niet. Hij likt later wel m’n bakje schoon. Mag eigenlijk ook niet.

IMG_4263
Deze quote kom ik tegen op de Facebook van m’n moeder. Goed bezig mam! Omdenken is het helemaal in 2014!

IMG_4237
Tijd om te gaan stemmen. Ik heb sinds ik mag stemmen altijd gestemd. Altijd. Vind ik belangrijk.

IMG_4272
Alhoewel je niet echt vrolijk wordt van het stembureau van Tiel.

IMG_4275
Ik ga na het stemmen even langs de Secunda. Van deze Jesus en Maria word ik ook niet echt vrolijk.

IMG_4279
Maar van mijn aankopen dan weer wel! Ik koop alvast wat dingen voor ons huwelijk, HAHAHAHA! Ja, ik blijf het zelf erg geinig vinden allemaal, maar waarschijnlijk sta ik de hele dag te janken van geluk over 3 maanden. Ik koop ook een pluchen tijger en ik noem ‘m Arthur.

IMG_4283
Ik kan die kutreclame van het IFAW niet meer aanhoren: “Als blijk van onze waardering ontvangt u Snowy. IE EF AA WEE.” Oooh! AAARGH!! Ik koop vandaag zelf een XXXL Snowy voor maar 1 euro en ik bid dagelijks voor de zielige zeehondjes en steek ook 20 kaarsjes aan. Als ik de verkering niet had dan denk ik dat ik me zou omringen met honderden pluchen dieren. Gezellig!

IMG_4284
Ik haal oppasmeisje M. uit school en we doen boodschappen bij de Albert Heijn.

IMG_4285
En we doen even een rondje Action.

IMG_4287
Bij de Action scoor ik deze speciale bakjes voor een hardgekookt ei. Je stopt dus een net-hardgekookt-en-gepelt-ei hierin en doet het doosje daarna in de koelkast. Het ei wordt dan een konijntje! Of een beertje! Of hartje! Ik vind dit HEEL GAAF. De vormpjes worden per 2 verkocht en kosten dan 89 cent! SCORE!

IMG_4289
Okay, Arthur blijft voortaan bij ons aan tafel zitten. Het lijkt alsof hij elk moment wat gaat zeggen en daar wil ik graag op wachten.

IMG_4290
Oppasmeisje M. is de hele middag druk met haar spreekbeurt. Ze doet het toch maar niet over drop, maar over de Duitse Dog, want ze heeft thuis een Duitse Dog en die kan ze dan tijdens haar spreekbeurt laten zien. Ja, dat zou ik ook wel gaaf vinden.

IMG_4292
Er zijn weinig dingen zo perfect als de binnenkant van een rode kool.

rodekool
Ik maak dus rode kool met appeltjes en met aardappeltjes en een speklapje. Het recept voor mijn rode kool, die ik volledig heb gestolen van Jamie Oliver vind je: HIER.

IMG_4306
Omdat er familiebezoek komt bij oppasmeisje M. blijft ze vanavond niet slapen. Ik breng haar op de fiets naar huis en praat nog even met haar ouders en ik zet Elvis op de foto. Yep, ik zou mijn spreekbeurt ook over Duitse Doggen houden!

IMG_4312
Speciaal voor Anna-Maria even een foto van mijn besteklade. Volgens haar (in DEZE plog) is je bestekla de spiegel van je ziel. Hmmm…

IMG_4315
Dan heb ik een volledige gespleten persoonlijkheid of ziel, want ik heb 2 besteklades omdat het allemaal niet past in 1.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Martine schreef:

  LOL, ik dacht even dat je je lelo er ook in had liggen… in een flits dan he
  Ik heb trouwens drie besteklades en een pot op de aanrecht met de pollepels enzo, dus twee valt reuze mee hoor.

 2. Patchwork schreef:

  Hé, die Tupperware taartschep heb ik ook… :-D

 3. Nelleke schreef:

  Een Omdenken quote in je plog! Leuk. :D

 4. Else schreef:

  Die bestekladen zijn opgeruimder dan de mijne, en welke onbenul heeft bedacht dat 1 besteklade voldoende is.

 5. woordenaar schreef:

  Ik moet toch echt eens bij jou naar de kringloop, al die relikitsch roept “koop mij, koop mij!”.

  • Luna schreef:

   Die kringloop bij ons in Tiel is niet heel geweldig hoor… vooral heel duur… De kringloop-winkels in het oosten van het land, die waren pas goedkoop! En daar, en in het zuiden, heb je waarschijnlijk NOG meer religieuze spulletjes!

 6. Marieke schreef:

  Ik las Beste-kla….. Ik dacht: wa’s da nou weer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *