web analytics

4

PLOG WOENSDAG 24 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_8090
En vanaf 6:00 weer aan het werk! Even dat gevulde courgette-recept van gisteren meteen uitwerken! Want dat was dus ZALIG.

IMG_8091
Okay, ik kan merken dat ‘iedereen weer aan het werk is’, want m’n kantoor staat vol met dozen, dozen en nog meer dozen. Genoeg te doen, test-review-technisch gezien. Tijd om de stapels weg te werken!

IMG_8092
Ik word 0m 9:00 stipt opgehaald door m’n ouders voor een klein wandelingetje langs het Amsterdam Rijn-kanaal. Het is namelijk weer ganzen-veren-tijd en ik moet binnenkort wat ‘antwoordveren’ maken. Talking sticks, antwoordveren, dromenvangers, ik ben diep van binnen een heel spirituele vrouw!

IMG_8093
Wow! Wat is het hier mooi hè?

IMG_8096
Doen jullie wel voorzichtig, want het gras is nog nat!

IMG_8100
Met een goed-gevulde tas met veren keren we weer huiswaarts.

IMG_8102
We doen een alternatieve, toeristische route. Langs een setje Canadese ganzen.

IMG_8106
Die kop van die hond. Oh. Oh. Oh. Ze weet precies naast wie ze moet gaan zitten.

IMG_8108
En weer aan het werk. Met een big smile.

IMG_8114
OMG! Ja, deze bol-courgette lag verstopt en dan krijg je dus van deze knoeperds. Toch maar weer een soepje draaien dan.

IMG_8120
Dan mag ik van mezelf even loungen, want het wordt veel en veel te heet op zolder.

IMG_8123
“Oh Sid, kom je gezellig bij me liggen? Wat lief! Je bent lief. En jij hebt gelukkig nooit wat hè, want als jij ooit wat krijgt, dan lukt het ons nooit om je naar de dierenarts te brengen of je te onderzoeken hè.” Ik zei dit echt tegen Sid. Ik zweet het je.

IMG_8125
Nog geen 10 minuten later begint Sid extreem te kwijlen. Echt te schuimbekken! ZO ONTZETTEND ENG! Maar ja, hij laat zich niet oppakken, dus ik kon alleen maar lijdzaam toezien hoe hij in de tuin wegkroop. Na een kwartiertje was hij weer zichzelf. Tiaatje? Epileptische aanval? Kikker gegeten? We zullen het nooit weten. In de gaten houden en als hij het nog een keer heeft toch maar een afspraak bij de dierenarts plannen. Met tuinhandschoenen aan.

IMG_8126
Ha! Daar is de oppaspuber weer! Die gaat extreem lekker op school bij haar nieuwe juf. Fijn! Het gaat ook extreem lekker met ‘Mijn Tent Is Top’. Met haar dan. Ze wint 2 keer en dan heb ik er geen zin meer in.

IMG_8128
Nee hoor, ik moet gaan koken! Even een komkommersalade uit eigen tuin met de snack-komkommers!

IMG_8130
En we eten! Nasi! Hmmmm! En wat is in de tuin eten toch fijn!

IMG_8131
De puber en ik doen een wandelingetje naar Zoelen.

IMG_8132
Naar de fruitmuur.

IMG_8134
We kopen 4 bakjes frambozen, waarvan bakje 1 onderweg al door M. wordt opgegeten. Ze zijn dan ook erg lekker.

IMG_8141
Als de puber op bed ligt kijken J. en ik nog naar een programma over gedetineerden die aan asielhonden gekoppeld worden om ze weer socialer te maken. De asielhonden dus. En de gedetineerden ook. Best een boeiend programma, alleen is het heel irritant kijken naar mensen wiens hoofd constant geblurd wordt of van wie je alleen de mond ziet praten (logisch wel, in verband met de privacy, maar wel irritant).

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  • Luna schreef:

   Oooeeeh! Lekker! Ik heb een vergelijkbaar recept, maar dan zonder de bacon en de room… ik denk dat de bacon inderdaad een goeie toevoeging is (en dat Joost ’t dan ook nog lekkerder vindt)… Thanks!

 1. Bobbie schreef:

  Hee spirituele vrouw! Misschien kreeg Sid dat praatje/plaatje van jou wel door, en werd hij misselijk bij het idee van een bezoek aan de dierenarts…

 2. Karen schreef:

  Etta, 1 van onze katten, kwam ook plots schuimbekkend binnen. Had een slak opgegeten! No worries!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *