web analytics

1

PLOG DINSDAG 23 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_8051
Ik hou heel veel van m’n plakband-apparaat. Als ik aan het werk ben dan zijn dit de dingen die me blij maken. Gelukkig staat m’n kantoor vol met dit soort prullaria.

IMG_8053
En iedere keer als ik m’n kantoor verlaat, dan kom ik langs m’n Lush-schap. Daar word ik ook heel blij van. Maar Luna, geluk zit ‘m niet in spullen! Soms wel.

IMG_8054
Ik maak een bloemkoolsoepje met kokos en kerrie (en later komen er nog geroosterde cashewnootjes en koriander bij). M’n vriendin M. komt langs om het werk dat ik de komende weken moet gaan doen voor de Love Bubbles en Lief Lekkerland te bespreken en die lust wel een soepje. Dat is ook iets waar ik blij van word; m’n vriendin is ook m’n opdrachtgever en dat is in het verleden een keertje misgegaan (toen waren we nog collega’s), maar we kennen elkaar inmiddels 20 jaar, dus dat gaat niet nog een keer gebeuren. Vriendschappen moet je koesteren en problemen moet je meteen uitpraten. Het klinkt heel logisch, maar ik heb het niet altijd gedaan in het verleden. Als iemand iets deed wat mij echt kwetste, dan flikkerde ik gewoon de deur keihard dicht om ‘m nooit meer open te doen. Of jaren later pas. Maar ik ben de laatste jaren vreselijk uitgebalanceerd! Bijna een goeroe!

IMG_8056
Waar ik ook blij van word; m’n haar word inmiddels zo lang dat het af en toe tussen m’n oksel blijft haken! Ja, dit is fijn. Eindelijk weer echt lang haar dat niet afbreekt op schouderlengte.

IMG_8057
Nog meer blijheid vandaag! M. neemt een paar dingetjes mee van Lief Lekkerland.

IMG_8058
Vers geoogste aardappels! Hmmm…

IMG_8063
We kunnen lekker vergaderen in de tuin onder toeziend oog van Bruce. Correcties doornemen, plannen bespreken, soepje erbij! Ja, op dit soort dagen ben ik heel erg blij met m’n werkende leven. Maar dat ben ik eigenlijk altijd wel.

IMG_8065
Ik had om tips gevraagd om m’n courgette-tsunami te verwerken. Vandaag zijn het deze gevulde courgettes geworden. Met tonijn, ui, broodkruim en Parmezaanse kaas. Ik lust het wel elke dag! Heel lekker. Deze week nog een keer.

IMG_8068
Post van m’n vrienden van de AliExpress.

IMG_8070
Post van m’n vrienden van Easytoys.nl!

IMG_8072
En ook nog post van m’n vriendinnetje Anoeschka! Ook post-technisch gezien was dit een topdag!

IMG_8086
En dan ook nog heerlijk Lushen onder de douche en ’s avonds knuffelen met Bruce. Beter wordt het leven niet meer vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *