web analytics

6

EEN VETTE VRIJDAG

beginpaginatotaal

IMG_9702
We hebben er inmiddels een vast familie-uitje van gemaakt; vrijdagochtend naar de LIDL! Als oppasmeisje M. de deur uit is, dan ga ik met m’n ouders de weekboodschappen halen. Gezellig. Daarna een bakje koffie en dan! En dan in principe aan het werk, maar omdat alles me zo aanvliegt de laatste tijd heb ik me nog veel driftiger dan gisteren op de keuken gestort. Ik heb de afzuigkap van de muur geschroefd en ben een paar uur bezig om dat ding schoon te maken. Wat een ranzigheid. Vet! Vet! Vet! GATVERDAMME.

IMG_9704
Hier ben ik alweer braaf aan het puzzelen.

IMG_9707
En kijk! Ik heb hulp gekregen van dochter S. en Bruce.

IMG_9712
En het nichtje van S. blijkt een puzzelwonder te zijn! Het ene na het andere stukje legt ze erin. Heel goed bezig!

IMG_9713
Kijk! Er is al een poezenoortje zichtbaar!

IMG_9714
We eten boerenkool. Van de LIDL dus. Ik zag een advertentie in het Parool van de Marqt (een biologische winkel voor hipsters) waar een kilo boerenkool wordt aangeboden voor € 11,95 per kilo!! Het staat er dan wel als € 1,79 per 150 gram, maar JESUS CHRISTUS! Totaal doorgeslagen. De boerenkool van de LIDL kost € 2,70 per kilo en was heerlijk. De rookworsten van de Marqt zijn waarschijnlijk wel lekkerder dan die van de LIDL, maar ja, je kan niet alles hebben.

IMG_9717
En kijk mijn afzuigkap een shinen!

IMG_9720
Het avondeten toppen we af met een chemisch toetje waar ik op Twitter alle biologische, gezonde, chia-zaad etende types al overheen heb zien vallen; Roze Koek Vla. Ook die was heerlijk. De rest van de avond ga ik verder met m’n puzzel. Weer geen tv. Ook dat was heerlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jolanda schreef:

  Zie je wel, je kunt best zonder TV :))) Puzzelen is blijkbaar een goed alternatief voor je hahaha, is ook verslavend trouwens …

 2. Zara schreef:

  11,95? Belachelijk! En het is maar de vraag of het niet van hetzelfde veldje komt als de boerenkool van de Lidl. En idd, uw afzuigkap schijnt en blinkt enorm!

 3. Paul schreef:

  Ja, Marqt is duur. Toch loop ik er altijd even binnen om een paar lekkere dingetjes te halen die ik elders niet kan vinden. Gelukkig woon ik niet in een plaats waar een Marqt zit, want duur is het.

 4. Ellen schreef:

  voor die vette ranzige klussen, heb ik een goedje opsmeren met een kwastje, in laten trekken en afspoelen ….. als nieuw. Niks geen schrobben meer ideaallll

 5. Jupah schreef:

  Roze koek vla?!?! OMG die moet ik proberen!!!
  Goddank heb ik geen Twitter dus laat ik de superfood kritiek ook lekker links liggen.

  @Ellen: wat voor goedje smeer je dan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *