web analytics

13

PLOG DONDERDAG 5 JANUARI 2017


Deze dame lag vanmorgen ontzettend te ruften in bed, dus ik ben er maar om 6:00 uitgegaan. Daarna kwam ze naar de zolder toe met een vragende blik, dus ik dacht; die moet ontzettend nodig poepen en wel NU. Dus snel jas aan, riem om en gaaaaaan! Maar mevrouw liep gewoon tralalalalala voor me uit. Niks aan de hand, behalve dat ik het haat om ’s ochtends in het donker en in de kou buiten te lopen.


Ik ruim een paar keukenkastje op en ik gooi heel veel weg. Ik ga niet eens meer nadenken of ik het naar de kringloop ga brengen. Ik voel me daar licht schuldig over, maar als ik naar m’n opgeruimde keukenkastjes kijk is dat schuldgevoel zo weg. Deze friet-, frikadel en kroketbakjes gaan weg! Net als de frituurpan! Doeiiiii.


Even een paar broodjes voor mij en de oppaspuber.


Ik word nog wel een keer een heel spirituele vrouw.


In ieder geval een opgeruimde vrouw! Kijk nou; koelkast schoongemaakt voor het eerst in eh, eh, 4 jaar?!


De oppaspuber krijgt ook een klusje; pompoensoep maken. Ik leg de ingrediënten neer en verder mag ze het helemaal uitzoeken! Okay, ik blijf er gezellig naast staan natuurlijk, maar zij maakt ‘m.


Het is lang geleden dat ik een collage maakte. En het is ook heel lang geleden dat ik dat samen met de oppaspuber deed.


Dus! Wij gaan los! Heerlijk! Lekker bladeren in tijdschriften, beetje knippen, beetje plakken. Muziekje op de achtergrond. FIJN!


Echt hoor! Ik vind het zelfs zo fijn dat ik besluit om de kast op de benedenverdieping helemaal in te richten als ‘collage-kast’! Want! Het is MIJN huis! Dit huis staat in dienst van mij en wat IK wil. En ik wil lekker beneden collages kunnen maken. Me richten op m’n kunst. Andere richtingen op. Tekenen, schilderen, plakken. LOS! En het besef dat ik mijn leven en huis kan inrichten zoals ik dat wil is echt bloody fucking PRICELESS!


Nu nog leeg.


Lekker bezig!


De pompoensoep is inmiddels ook klaar. Goed gelukt hoor M.!


En deze is ook klaar!


Daarna helpt M. me om al m’n tijdschriften en knip- en plakspullen naar beneden te tillen. It’s a lot! En ik word er HEEL ERG BLIJ van! Er gaan weer allemaal vakjes in m’n hoofd open!


HAHAHA! Om met de woorden van de oppaspuber te spreken: “Voor schut!” We zitten in de bioscoop in Tiel en M. wil niet op de foto. Nou ja, ze wil wel op de foto, maar er zitten heel veel mensen in de zaal en het is niet de bedoeling dat die zien of horen dat wij een selfie maken! Hahahaha, lekkere puber! Uiteraard maak ik een stuk of 50 foto’s, gewoon om haar te pesten, want zo ben ik.


We gaan naar Soof 2! Echt een film voor meisjes van 41! En… ik heb nog 4 gratis kaartjes over! Wil jij deze? De eerste 2 mensen die reageren met ‘ja, ik’, stuur ik ze op (ik geef dus 2 x 2 kaartjes weg)!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. BiteMe schreef:

  Ehm… ja ik!
  En toffe collage, nu heb ik ook zin om te knippen en plakken.

 2. Lot schreef:

  Ja ik! Lijkt me leuk :)
  Fijn dat je je steeds meer jezelf voelt!!

 3. Angelique schreef:

  Haha, die selfies in de bios! Wat zijn pubermeisje toch raar op dat vlak. Dat weet ik, want ik was er ooit zelf 1. (lang geleden)

 4. Ivonne schreef:

  Ja!!!En ga door met knippen en plakken! Ik heb hier nog steeds een collage van jou in een lijstje met I can see you cristal clear :-D .
  Zo mooi!

 5. Joop schreef:

  Diepvries weg, friet-, frikadel- en kroketbakjes weg, frituurpan weg. En dan ook nog eens hardlopen.
  Op die manier komen die 15 kilo’s toch nooit meer terug?

 6. Marjan schreef:

  Ik heb nog 1 van je collages in de gang hangen… elke ochtend als ik de trap afloop zie ik hem hangen…. Mén en wat past ie goed bij mij! Dank je wel… alsnog!

  Soof 2 was echt een geweldig leuke film…. ook voor 48 jarige meisjes ;-)

  XX

 7. Iris schreef:

  Jaaa, ik, kan ik Joyce eindelijk meenemen naar Soof 2, wordt ze erg blij van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *