web analytics

2

PLOG WOENSDAG 4 JANUARI 2017


HOE LAAT??? Ik had de wekker om 6:00 gezet, 2 keer op de snoozeknop gedrukt, om 6:18 eruit en precies 4 minuten later heb ik me aangekleed en ben ik ready to go!


Dat zeg ik; ready to go!!!!!


En een half uurtje later heb ik les 4 van Start To Run gerockt! Ondanks de gin-tonics van gisteren ging het heerlijk! Ik had zelfs nog energie over en die heb ik even in een heel klein sprintje op het einde gestopt, puur en alleen omdat het kon. Muziek van Chvrches op de achtergrond en GAAAAAAAAN!


Bewijs!


Thuis lekker douchen en om 7:15 zit ik achter m’n pc!


Uiteraard mét bril en mét Bruce.


Om 9:00 even een muzikaal intermezzo bij m’n boekhouder. Die sprak de nu al historische woorden; “Je moet zorgen dat je man zo uitgeput is thuis, dat hij geen energie overhoudt om naar een ander te gaan.” Ehhhhhh, okay?! SAY FUCKING WHAT?? “Al had ik ‘m 3 keer per dag geneukt, 2 keer gepijpt en nog een keertje afgetrokken, dan nog was hij vreemdgegaan”, zei ik. De boekhouder bedoelde het als grapje, maar over dit soort dingen moet je met mij geen grapjes maken.


OMG! Heer Sta Mij Bij! De oppaspuber arriveert om 12:00, want het is nog vakantie! We doen vandaag een High School Musical-marathon. Idee van de oppaspuber, niet van mij. Het schijnt dat Zac Efron dus een heel lekker ding is. Okay, het is best een leuk jochie.


Snacken in de vorm van knakworstjes met mayonaise! M’n keukenkastje moeten leeg!


Dit is een speciale aanvraag van m’n vader; pastasaus met ballen! Coming up, Piet!


Hahaha! Dit is de meest normale foto van de 3 dames op de bank. Vooral Nina rockt deze foto big time.


Ooooooh Zac!!!!


Ook Nina is fan van Zac.


“Hij ziet er nu heel anders uit hoor”, zegt de oppaspuber, “Google ‘m maar eens.” Oh, eh, okay. Ik zou bijna ook fan van Zac worden! “Hij is 29.” “Oh, maar dan zou het nog best kunnen eigenlijk”, zeg ik. Maar niet m’n type.


De puber trekt een kaartje en is dit een teken dat ik wél op types als Zac zou moeten vallen??? So confused right now.


De beestenboel in huis is overigens erg blij dat er weer eens op de bank gehangen wordt.


Lekker joh, met je gore poten op m’n Chesterfield.


De pastasaus is klaar. De pasta bijna.


BOKS!


Oh! Oh! Oh! Weer een goed voornemen naar de klote. Ik zou niet meer op de bank eten! Maar… ik heb tegen de puber gezegd dat zij verantwoordelijk is voor het dekken van de tafel als ik aan het koken ben, dus het is haar schuld. Foei! Strafpunten!


Maar ik snap het wel… ze zit helemaal in High School Musical 3 en Zac! Oooooh Zac!


Oooooh Nina!


Nina bepaalt voortaan zelf wanneer zij het tijd vindt om naar bed te gaan. Eigenlijk best een ranzige foto zo. Maar ja, ik hou van die hond.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Else schreef:

    Oewie Panda ogen :-)

  2. Barbara schreef:

    Wat een belachelijke “grap” van die boekhouder! Zo leg je indirect de schuld bij de vrouw die had haar man maar tevreden moeten houden. Zelf schrijft hij het zeker ook op in zijn kasboekje, maar twee keer gepijpt deze maand dan mag ik naar de buurvrouw. Maar tegen moeder de vrouw hebben ze niet zo’n grote mond. Wat een stumpert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *