web analytics

0

PLOG MAANDAG 20 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_4627
Dit is om te janken, ja! Ik werd om 3:00 wakker van m’n eigen gehoest en geproest en algehele zieligheid. Dan er maar uit. Schijtzooi. Paar paracetamolletjes erin en… toch nog maar even een uurtje terug bij J. in bed.

IMG_4628
Maar om 6:00 toch eruit. Boterhammen met een broodje bal smeren voor mijn man.

IMG_4629
Ik ben weer bezig met een super-XL-dromenvanger.

IMG_4630
Ja, hij is echt groot, maar dat zie je dus wederom niet zo goed op de foto.

IMG_4631
Dan nog wat vormgeefklusjes tussendoor.

IMG_4632
Of nou ja, tussendoor?

IMG_4634
Ik ben hier de hele dag mee bezig, want het wil niet zoals ik wil, maar uiteindelijk staat alles goed. Thank God. Ik kreeg bijna een hekel aan konijnen. Bijna.

IMG_4638
Even mijn pulp-verslaving op peil houden met de documentaire ‘Fifty Shades of Granny’. Over jonge mannen die op bejaarde vrouwen vallen. Als in; er geile seks mee willen hebben. Ieder z’n ding.

IMG_4641
Wat een kloteweer vandaag. Om te janken. Frank ligt er ook een beetje sipjes bij op de loungebank.

IMG_4643
Nee. Nee. Nee.

IMG_4645
Uit de diepvries! Indische karbonaadjes met witte kool en een verse komkommer-salade. Met rijst. Heerlijk! Lusten we wel elke dag. Ik zal binnenkort even een foto maken van m’n diepvries, want die is dus écht een stuk leger dan eerst! De bodem is zo ongeveer, bijna, per ongeluk, misschien wel in zicht!

IMG_4657
’s Avonds is het tijd voor de ALLERGAAFSTE Game of Thrones-aflevering van dit seizoen!!! OMG! Ik zal niks verklappen, maar ik heb een kwartier met m’n handen voor m’n ogen lopen schreeuwen naar J.: “Kan ik alweer kijken? Leeft-ie nog? Is-ie dood? Is-ie dood? Zeg dan wat er gebeurd!!!!” Het was AWESOME!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *