web analytics

0

PLOG DINSDAG 21 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_4658
Het hoesten ’s nachts houdt niet op, niet vanzelf. Of J. hoest, of ik hoest, maar we liggen allebei wakker van het hoesten. Heel vermoeiend dit. Dan er maar gewoon uit om te werken.

IMG_4661
Bruce is allang blij dat ik eruit ben, zodat hij op schoot kan.

IMG_4662
En met dit kloteweer droogt m’n was voor geen meter. De hele overloop op zolder staat vol en het staat me in de weg, maar ja, je kan ’t niet buiten zetten hè? Want het regent. Schijtzooi.

IMG_4663
Ja, Bruce, vrouwtje is aan het koken in de ochtend.

IMG_4664
Voor 8:00 heb ik al 2 pannen met bolognesesaus op het vuur staan. Kan ’t mooi de hele dag pruttelen.

IMG_4667
Bezig met een dromenvanger en ik heb precies de goede bedeltjes gevonden. Okay, het moest een vos zijn, maar dit is bijna een vos.

IMG_4669
Ik kijk even naar dit stukje tv met Marlies Dekkers. Zucht. Nou ja, niet zucht, want ze heeft een punt, maar sommige dingen hoeven niet echt breed uitgemeten te worden in een ‘gewone’ talkshow, toch? Niet alles hoeft zo openbaar besproken te worden (zegt de vrouw die zelf een blog over seksspeeltjes heeft). Ik heb nog nooit een man op tv horen praten over zijn pik en dat hij altijd even aan z’n voorvocht proeft of hij nog wel gezond is? Zal waarschijnlijk ook niet gebeuren, want dan is het meteen ‘een vies mannetje’ maar als er een vrouw is die dit promoot (even haar kutvocht proeven), dan moet die meteen op tv, want sensatie en kijk dat gekke wijf eens. Ik weet het niet. Ik heb hier nog niet een vaststaande mening over.

IMG_4677
Ik heb wel een mening over de schoenen van Irregular Choice. Ik heb mezelf beloofd dat ik in Londen 1 paar uit mag kiezen in de winkel! Maar welke? Er is zoveel keus!

IMG_4692
Ik ben de rest van de dag dromenvangers aan het knopen. Ik zit in een zeegroene fase denk ik. Ze staan inmiddels ook allemaal te koop; www.maaneschijn.nl.

IMG_4694
Dit is een XXXXL dromenvanger van 50 bij 150 centimeter! WOW! Moet even op zoek naar een doos om ‘m in te versturen, want hij past nergens in!

IMG_4695
Ha! Hahahahahaha! Zomer? HAHAHAHAHA!

IMG_4696
Eigenlijk helemaal niet om te lachen hè, Nien?

IMG_4698
Nee joh! Het Parool doet ook even gezellig mee! HAHAHAHA!

IMG_4699
We eten natuurlijk spaghetti met de bolognesesaus die de hele dag heeft staan pruttelen. Hmmmmmmm…

IMG_4701
Ik kijk naar Gordon.

IMG_4703
En lees ondertussen wat in dat Flow vakantieboek. Ik vind ‘r geen reet aan, aan dat hele boek. Wat een gewauwel.

IMG_4706
J. is naar de rugby, dus die bol mozzarella is voor mij alleen! Hmmmm…

IMG_4707
Oh ja, de dinsdag is inmiddels Peter R. de Vries-dag geworden.

IMG_4709
Nina heeft niks met Peter R. de Vries.

IMG_4710
Sid is overigens zeer blij met de nieuwe bank en vooral de nieuwe kussens. Hij wil niet naar binnen, maar de hele nacht buiten slapen. Prima!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *