web analytics

0

BANANENTAART, PASTA & COURGETTESOEP

middengelukt1

IMG_4393
Nou, nou, lekker tyfuszooitje hebben jullie er weer van gemaakt puberdames! Ik ben zelf ook jong geweest en mijn atelier in nou ook niet echt een lichtend voorbeeld in de duisternis als het gaat om opruimen. Ik was er om 6:00 al weer uit, J. is werken, de afwasmachine is kapot, de wasmachine draait, ik maak een plog, ik schrijf een stukje en ik maak een dromenvanger. Rond een uur of 9:00 ben ik dan wel zo ongeveer moe en klaar om weer naar bed te gaan.

IMG_4395
Maar dat gaat niet, want ik krijg bezoek! Maar eerst! Post van LELO! Ze hebben prostaatspeeltjes gemaakt en ik krijg ze opgestuurd nog voordat ze in de winkel liggen. Dat is wel gaaf. Gelukkig hoef ik ze niet zelf te testen (want hé, ik heb geen prostaat), maar gaat J.T. dat doen (niet te verwarren met J., die wel een prostaat heeft, maar geen prostaatspeeltjes wil testen).

IMG_4397
Deze heeft ook een afstandsbediening. Heel kek.

IMG_4399
WOEHOE! Anoeschka is gearriveerd en heeft mijn lievelingstaart meegenomen!!! Bananen-schuim-taart. ZALIG en niet in Tiel te koop.

IMG_4401
We doen even een rondje door de grote Action, zodat ik meteen kan genieten van Anoeschka haar rijbewijs en nieuwe auto. ZOEF!

IMG_4404
De echtgenoot is hier druk mee en krijgt ‘m uiteindelijk aan de praat. Thank God. Er zat een snoertje dubbel.

IMG_4405
Wij praten de afgelopen maanden bij en ik help Anoeschka even op weg met de vormgeving voor haar nieuwe site. Keuzes, keuzes, keuzes!

IMG_4409
Zalig! Regen! Echt zalig!

IMG_4411
Toch maar even een selfie voor de plog!

IMG_4414
Nina wil ook op de plog. Altijd.

IMG_4415
Het is toch net een mens, zoals ze erbij komt liggen.

IMG_4418
Ik maak een pan pastasaus voor 7 personen.

IMG_4419
En een grote pan courgettesoep.

IMG_4422
De pubermeiden hebben even wat boodschapjes gehaald, want vanavond komen de puberjongens weer langs.

IMG_4425
Bruce heeft in 1 van de pubermeiden weer een gewillig aai-slachtoffer gevonden.

IMG_4429
Anoeschka is weer naar huis, ik breng even spaghettisaus, courgettesoep en 2 stukken taart naar m’n ouders en ga daarna even uitbuiken in de tuin. Mooie luchten.

IMG_4433
We kijken een heel intrigerende film met de pubermeiden; Unfriended. Heel bijzonder gefilmd (alleen maar met chat-vensters). Verder niet echt een heel bijzonder verhaal. Om 21:30 komen de puberjongens en om 22:00 lig ik in bed. Jullie zoeken het allemaal maar uit meiden! Gedraag je, denk om jullie moeders en om de buren en als die jongens om 0:00 maar de deur uit zijn. En zorg ervoor dat de katten binnen zijn ’s nachts. Ik kan het allemaal wat makkelijk loslaten dan J. geloof ik. Ik ben dan ook heel moe.

Vorig jaar had Nina een topdag...

Vorig jaar had Nina een topdag…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *