web analytics

1

BOXEN VULLEN, PIZZA & PUBERJONGENS

middengelukt1

IMG_4332
Hallo Bruce! Hij ligt weer keurig op schoot terwijl ik de hele vorige week even bijplog.

IMG_4335
De woonkamer is overgenomen door beschilderde wijnkisten.

IMG_4336
En de eettafel door kralen. Ach.

IMG_4337
Maar kijk nou, hoe mooi het eruit ziet als het gesorteerd is.

IMG_4339
Vandaag staat het vullen van al de wijnkisten/boxen op het programma.

IMG_4342
In matching kleurtjes natuurlijk, ook dat moet er mooi gesorteerd uitzien.

IMG_4343
Maar eerst wordt het nog meer een chaos in de woonkamer. Vind ik niet erg en J. moet z’n ogen maar even dicht doen.

IMG_4365
Bruce heeft een nieuw slachtoffer gevonden in m’n vriendinnetje M. (die gelukkig AL die boxen weer mee naar huis neemt).

IMG_4367
Iets van het mysterie ontrafelt! Deze prachtige amethist zit erin. WOW!

IMG_4385
De echtgenoot regelt het avondeten (pizza), maar M. en ik zijn drukdrukdruk met het vullen van de boxen. De pubermeiden zijn overdag weer naar Beldert Beach geweest en hebben ’s avonds afgesproken met de puberjongens.

IMG_4387
Nien! Er zitten buiten 4 puberjongens in onze tuin!!!!!! OMG! Dat is wat! Nina is helemaal van slag en ik eigenlijk ook wel een beetje. Er stond gewoon een puberjongen in mijn keuken om een glaasje water te pakken! Op de foto overigens mijn eigen puberman die bitterballen en kipnuggets aan het bakken is voor de pubers, want ik zou dus nooit stiekem foto’s nemen van de pubers, want dat heb ik beloofd. En beloofd is beloofd. J. en ik blijven dus de hele avond op de bank en laten ze met rust. Overigens keurige jongens die zich keurig kwamen voorstellen en ook keurig bedankten dat ze langs mochten komen toen ze weer naar huis gingen. Ze zitten alle 4 op de HAVO en 1 van de pubermeiden riep (uiteraard toen de jongens er nog niet waren): “Ooooh, m’n moeder zal zo trots zijn dat het geen VMBO-gasten zijn!!!” HAHAHAHA!

IMG_4392
We hebben voor het eerst dit seizoen de hele aflevering van Zomergasten uitgekeken en zelfs nog een stukje aan de film gewaagd, maar toch in slaap gevallen, want morgen weer vroeg op.

 

Vorig jaar was het een saaie zaterdag...

Vorig jaar was het een saaie zaterdag…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Gina schreef:

    Haha! Herkenbaar! Ik zal nooit de eerste keer vergeten dat er bij ons in de keuken een puberjongen in alleen zijn onderbroek aan het aanrecht een ontbijtje stond te maken voor dochterlief. Er staat je nog wat te wachten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *