web analytics

5

PLOG ZONDAG 12 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_4185
Fris en fruitig op de zondagochtend!! Hartstikke leuk dat J. een weekend weg is, maar hij mag nu wel weer terug komen hoor. Gelukkig is hij vanavond weer thuis.

IMG_4187
Zoekplaatje.

IMG_4192
Vandaag op het programma: een high tea met m’n vriendinnetje J.!

IMG_4193
Het ziet er weer geweldig uit allemaal en het was ook weer superlekker bij de Van der Valk. Maar dan echt!

IMG_4194
“Ik ben vergeten dat ik zwanger ben”, zegt J. tegen het meisje in de bediening. Het meisje kijkt haar moeilijk aan. “Oh, ja, nee, ik ben niet vergeten dat ik zwanger ben, maar ik ben vergeten door te geven dat ik zwanger ben, dus ik mag geen rauwe ham en ook geen rauwe zalm.” Geen probleem! Het meisje maakt een paar extra dingetjes speciaal voor zwangere vrouwen. En dan heb ik mooi allebei die soepstengels met rauwe ham en rucola! En 2 broodjes pastrami. En 2 broodjes zalm. Haha! Volgende keer mag J. weer vergeten dat ze zwanger is, lijkt me!

IMG_4196
Gelukkig mogen zwangere vrouwen wel chocolade. Al was het allemaal weer veel te veel en neem we een doosje mee naar huis.

IMG_4188
Ha! Hahahahahahahahaha! Ik zag een window of opportunity! Ik ben de rest van de middag en avond bezig met het verwijderen van onze tv uit de slaapkamer. Ik HAAT dat ding. Dus… tv-meubel eruit, tv eruit, stofzuigen en bed verschonen. Het wordt tijd dat onze slaapkamer een paradijsje wordt in plaats van een studentenhol met flatscreen. Ik kan niet wachten tot J. thuis komt!

IMG_4198
Zelf kijk ik natuurlijk nog wel even een aflevering van Orphan Black!

IMG_4204
Oh, Nien! Jij moet natuurlijk ook nog uit, maar het regent!!!

IMG_4206
Te laat. Ik regen helemaal nat en Nina ook.

IMG_4207
Maar ach, ik ga daarna toch douchen!! Ik knap er enorm van op.

IMG_4209
Ik ga daarna zelfs supergezond koken voor mezelf.

IMG_4211
Dit was lekker! Paksoy met sesam en varkensfilet. Ik eet een hele paksoy en 2 varkensfiletlapjes op in m’n eentje. Met rijst. Zo lekker is het.

IMG_4212
Ha Nien!!! Ga je mee naar bed?? J. is inmiddels weer thuis en vol met rugby-verhalen! Het was vooral een weekend met veel drank en zand. Ze hebben niet gewonnen, maar het was geweldig. En dat is mooi, want dan kan hij de klap dat de televisie uit de slaapkamer is verdwenen misschien een beetje beter verwerken. Hahahahahaha!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. C.J. schreef:

  Je hebt groot gelijk, een slaapkamer heeft maar 2 functies wmb… (maar ik geef toe dat dat geheel aan mij kan liggen)

  • Luna schreef:

   Nee, precies! Dat vind ik dus ook… al dat geknipper en geflikker voor je ogen… of dat je ligt te seksen met de stem van Tosh.O op de achtergrond. NEEN. :-)

 2. Ingrid schreef:

  Wij hebben jaren geleden de tv eruit gegooid en nooit spijt van gehad. Alleen …..er staat beneden een enorme plasma tv ‘over’ in de hoek omdat er zonodig en HD4 (?) moest komen. Manlief wil deze naar boven. Niet dus. Maar inmiddels staat hij al twee maanden irritant in de weg op de grond voor de boeken kast. En beide niet toegeven hahahaha. Voor de rest hou ik heus wel van hem.

 3. Margreeth Kelly schreef:

  Nieuwe stoelen! Leuk.

 4. Margreeth Kelly schreef:

  Nieuwe stoelen! Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *