web analytics

0

PLOG ZATERDAG 11 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_4124
Hartstikke leuk, uitgaan, drankje doen en dan pas om 3:00 in je bed liggen, maar ik ben natuurlijk weer gewoon om 6:00 wakker en om 7:00 wil deze dame graag uitgelaten worden als het even zou kunnen, alsjeblieft, dankjewel.

IMG_4125
Het valt nog enigszins mee met m’n kater.

IMG_4127
Dus! Aan het werk!

IMG_4131
Nien, zo lag je er gisteren ook al bij. Zo ongeïnteresseerd!

IMG_4153
En alsof ze aanvoelde dat ik wel wat gezelschap kon gebruiken, komt ze uiteindelijk uit zichzelf naar de zolder toe om me daar gezelschap te houden.

IMG_4154
Bruce ligt op z’n vaste plek.

dromenvanger bruiloft
En ik maak deze dromenvanger af. Ik maakte ‘m in opdracht voor een bruiloft en er hangen allemaal kleine flesjes aan waar de gasten een wens of droom voor het bruidspaar kunnen stoppen. Wat een goed idee van mij, of niet?! Supertof trouwcadeau, al zeg ik het zelf! De opdrachtgever wilde er graag ‘iets donkergroens’ in verwerkt, dus ik heb allemaal groene ‘wedding bells’ aan de flesjes gehangen. Het wordt tijd dat ik wat trouw-tijdschriften aan ga schrijven, want dit is toch een magazine-waardig product, of niet? Kan trouwens ook voor een baby-shower en dan in het roze of blauw met allemaal flesjes en gelukswensen voor de aanstaande baby! Ja! Goed idee!

groene dromenvanger
Ik pimp wat oude dromenvangers op en gooi ze in de SALE! Deze Fun Forest Fun kost nu maar 59 euro. Geen geld voor zo’n XXXXL dromenvanger! Allemaal te koop bij www.maaneschijn.nl uiteraard.

IMG_4155
Ik ben weer begonnen aan Orphan Black. Er zijn inmiddels 4 seizoenen en volgens mij heb ik maar 3 afleveringen gezien.

IMG_4157
Vriendin F., vriend D. en ik zouden vandaag weer gaan stappen, maar we trekken dat allemaal niet echt. Dus ik doe een drankje en ga daarna weer op huis aan. Vriendin F. is helemaal lyrisch over Mokaï en ik begrijp ’t; een vlierbloesem-cider en maar 4,5 % alcohol. Win-win!

IMG_4159
Ik pik nog een klein stukje voetbal mee.

IMG_4164
En ga dan weer lekker bij de Bruce op m’n eigen bank.

IMG_4166
Nina erbij.

IMG_4172
Ik maak een miso-soepje met paksoy, zalm en lente-ui! Ik zorg heel goed voor mezelf!

IMG_4174
Maar ik mis J. toch wel nu. Met hem is het gewoon veel leuker naar Body Bizarre kijken.

IMG_4179
Maar ja, nu mag Nina onder de dekens slapen! Zoooooo gezellig!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *