web analytics

2

EEN VOORTREFFELIJKE VRIJDAG

beginpaginatotaal

IMG_0285
Het loopt allemaal helemaal anders dan ik in gedachten had. Ik heb de hele nacht wakker gelegen omdat ik niet kon beslissen wat ik zou gaan eten dit weekend. Ik heb J. nog wakker gemaakt en geconfronteerd met dit dilemma, maar hij was not amused. Eikel. Uiteindelijk heb ik ’s nachts een boodschappenlijstje gemaakt en besloten dat het vandaag Mexicaans en morgen Italiaans wordt. Dat was een hele geruststelling en zo heb ik toch nog een paar uurtjes kunnen slapen tot de wekker om 6:00 ging. Vriendin R. zou vandaag langskomen, maar is er al om 7:30. Ze kon meerijden met haar vriend die een opdracht heeft in Culemborg. Maar ja, ik heb natuurlijk m’n wekelijkse LIDL-uitje met m’n ouders om 8:15! Ah, well, de echtgenoot is toch al thuis en wakker.

IMG_0287
Ik doe hier een poging om heel relaxt te lachen, maar ik moest van J. een boormachine bij de LIDL meenemen. Een boormachine!!! FOR REAL! Ik had vannacht dus een heel lang boodschappenlijstje gemaakt, maar ben alsnog de helft vergeten.

IMG_0289
Het feestdagen-assortiment van de LIDL is namelijk weer aanwezig en daar raakte ik ietwat door afgeleid.

IMG_0291
Hier heeft Piet een gesprek met Scooby.

IMG_0293
Hij snapt er niks van.

IMG_0294
M’n vader kwam NOG een verjaardagscadeau brengen! Een nieuwe Senseo, want die was vanmorgen kapot gegaan. HUIL! Maar… een zeer goed verjaardagscadeau! JIPPIE!

IMG_0296
De doos wordt meteen opgeruimd. Goed bezig.

IMG_0306
Scooby knuffelt met R.

IMG_0307
De pubermeiden (ja, die waren inmiddels opgehaald door J.) (vriendin R. en ik hebben de hele ochtend en middag bij zitten praten) gaan Singstarren. LEUK!

IMG_0310
Woehoe! Mijn lievelingsspelletje! De echtgenoot HAAT Singstar en vlucht naar de schuur.

IMG_0316
Nina is gek op Singstar en gek op aandacht.

IMG_0318
WOEHOE!!! R. en ik hebben het voor elkaar gekregen om voor elk liedje dat we gingen zingen door de microfoon te blèren dat ‘deze voor de echtgenoot was’: “En deze is voor J.” Hij was not amused.

IMG_0327
Maar kijk! Als je maar lang genoeg wacht en maar genoeg druk uitoefent dan staat zelfs J. te zingen met z’n dochter!!! Hahahaha!

IMG_0335
Uiteindelijk hebben we er een volledige Singstar-competitie van gemaakt. Met z’n 8-en! Heel gaaf! Er waren dus nog meer vrienden gekomen. Ik zei toch al dat alles anders zou lopen dan ik in de planning had vandaag?

IMG_0337
Maar kijk eens; ik ben HEEL GELUKKIG nu.

IMG_0343
Ja, hier wordt je blij van. Als zelfs vriend Y. na hééééél lang aandringen ook een liedje gaat zingen. Uiteindelijk liggen we allemaal op best nog een schappelijk tijd in bed. Topdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Een dag met een sterretje! Alsjeblieft geniet en geniet en geniet….

    xx

  2. Elsbeth schreef:

    Bijna alle Senseo-apparaten gaan (vlak) voor de garantietermijn kapot. De meeste Repair Cafe’s (waar vrijwilligers apparaten repareren, donatie welkom) hebben ervaring met Senseo’s en welk onderdeeltje te vervangen. In Tiel is ook een Repair Cafe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *