web analytics

5

EEN DONDERDAG VOL DILDO’S

beginpaginatotaal

IMG_0260
Het was een donderdag als alle donderdagen… ik zat boven te werken en Nina lag beneden op de bank te slapen.

IMG_0272
Vriendin E. kwam even langs om mijn Maria-schilderij te ruilen voor haar Martin de Marter. Dikke SCORE! In de middag haalde ik oppasmeisje M. op uit school en fietsten we naar haar huis, want er zou een leraar langskomen voor een kennismakingsgesprek. Spannend! Uiteindelijk was het een heel relaxt gesprek met een leuke leraar. Fijn om nu toch een gezicht bij alle verhalen te hebben.

IMG_0274
De echtgenoot en ik zouden vanavond naar een lezing van Peter J. Muller gaan (de hoofdredacteur van FOXY) maar J. voelt zich niet lekker en ziet het niet zitten om naar Amsterdam de rijden. Hij is trouwens al weken zowel geestelijk als lichamelijk niet helemaal lekker (understatement) en werkt ook al weken halve dagen. Niet leuk (en niet plogbaar). Het is te laat voor mij om nog de trein richting Amsterdam te pakken om alsnog bij de lezing te kunnen zijn. Ik baal ervan, maar het is wat het is.

IMG_0276
Dan ook maar even een makkelijke pizza thuis in plaats van een pizza bij een restaurantje in Amsterdam.

IMG_0277
Omdat ik toch nog iets van m’n avond  wil maken besluit ik om nu EINDELIJK al m’n dildo’s en andere sekstoys op te ruimen. Mensen die dichtbij me staan weten hoeveel moeite dit me kost. Ik gooi ALLE dozen en verpakkingen weg.

IMG_0278
En ik bewaar alleen de speeltjes zelf (en dan ook nog alleen de goede), die ik sorteer in bakken en zakjes (inclusief de opladers).

IMG_0279
Ik houd 2 afvalzakken met plastic over.

IMG_0280
En 2 grote vuilniszakken met verpakkingsmateriaal en oude speeltjes.

IMG_0281
KIJK NOU!!!!! Hoe keurig en georganiseerd! Het is inmiddels midden in de nacht, maar ik heb het voor elkaar! Orde (qua m’n sekstoys dan)! Dit gaat me heel veel tijd schelen als ik bezig ben met het reviewen voor www.climaximaal.nl!

IMG_0282
Dit is dus allemaal afval.

IMG_0283
OMG! Ik ben heel trots op mezelf nu. Ik heb uren en uren en uren besteed aan het uitstellen en bedenken hoe ik dit aan moest pakken de afgelopen weken, maanden, jaren, maar ik heb het gewoon gedaan in 1 avond + een stukje nacht! En nu is het de bedoeling dat ik hier geen spijt van ga krijgen. Niet van de slechte toys die ik heb weggegooid en niet van het weggooien van de verpakkingen, want ik denk altijd dat ik er nog een kunstwerk van had kunnen maken (ja, hier gaat het bij de meeste hoarders mis). Maar… ik heb een dildo verlegd, in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Moeder van Luna schreef:

  Goed bezig, geweest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Marjan schreef:

  jee wat knap van jou, chapeaux! je hebt wel meer dan een dildo verlegd…. ;-)
  En wat een ruimte heb je gekregen zeg! heerlijk!

  xx

 3. Geertrude schreef:

  Dat ruimt lekker op! En hopelijk knapt J. snel op.
  Toch even vragen: weten jullie wat J. heeft? Mocht het om “vage klachten” gaan en heeft het te maken met gewrichtsklachten en oververmoeidheid, zoek dan even naar informatie over Chikungunya. Dat is een ziekte die door muggen wordt overgebracht en erg heerst op Curaçao (waar mijn echtgenoot en ik ziek zitten te zijn), maar ook op Jamaica… Veel informatie zegt dat het maar een week of twee duurt, maar als je op facebook kijkt (Chikungunya Curaçao en Chikungunya Support) zie je dat er erg veel mensen zijn met langdurige klachten.
  Het Havenziekenhuis in Rotterdam heeft een Tropenpoli waar ze erop kunnen testen (en misschien is er dichter bij jullie in de buurt ook wel een tropenpoli).

 4. Patchwork schreef:

  ´Met passen en meten wordt de meeste tijd versleten.´ is wel van toepassing op je opruimaktie! Maar dan heb je ook wat!
  Sterkte voor/met J.

 5. Myrthe schreef:

  Misschien een beetje rare vraag, maar ben je toevallig een extra lader voor de Lelo Nea tegengekomen..? Zoja, mag ik die van je overkopen? http://ecx.images-amazon.com/images/I/51SzKbwjkkL._SX425_.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *